tvOS 11.1 beta 2 a fost lansat pentru Apple TV 4 și Apple TV 4K

0
549

tvOS 11.1 beta 2 a fost lansată luni seara. Disponibilă numai pentru dezvoltatorii de aplicații, această actualizare adusă sistemului de operare pentru a patra generație de Apple TV sosește la aproximativ două săptămâni distanță de tvOS 11.1 beta 1.

Apple menționează că noul build de tvOS 11.1 introduce corecturi de erori și îmbunătățiri în privința stabilității dispozitivelor compatibile. Chiar și așa, în situația în care dezvoltatorii vor descoperi schimbări importante în tvOS 11.1 beta 2, noi vă vom anunța puțin mai jos în cadrul acestui articol.

Până acum, tvOS 11.1 nu pare a fi o actualizare atât de importantă precum ne sugerează numărul de versiune. De fapt, în prima versiune de prelansare a acestei actualizări, nici dezvoltatorii și nici utilizatorii nu au descoperit modificări demne de luat în seamnă.

tvOS 11.1 beta 2 are numărul de build 15J5567d și poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple TV 4 și Apple TV 4K din Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center (cu condiția să fi descărcat deja profilul de dezvoltator pe dispozitivul pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care tvOS 11.1 beta 2 este prima versiune de prelansare a tvOS instalată pe Apple TV-ul tău, va trebui mai întâi să descarci un profil de dezvoltator (via Xcode) și abia după aceea să cauți tvOS 11.1 beta 2 în meniul Actualizări.

Până la ora actuală nu se știe cu exactitate când va fi lansată versiunea publică a tvOS 11.1, însă presupunem că ea va fi disponibilă pentru publicul larg până în iarnă.

Împreună cu tvOS 11.1 beta 2, Apple a mai lansat astăzi și versiunile beta 2 ale iOS 11.1macOS 10.13.1 și watchOS 4.1.

Notă: În cazul în care ai efectuat actualizarea la tvOS 11.1 beta 2 și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.