Colorcube este aplicația gratuită a săptămânii oferită de Apple pentru iPhone, iPad și Apple TV

0
291

Pagina cu Recomandări de pe App Store România a fost actualizată, iar odată cu multitudinea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația Săptămânii. La fel ca și aplicația gratuită de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – Colorcube – este una cuprinsă în categoria Jocuri.

Creat de Next Apps BVBA și introdus pe App Store în urmă cu un an, Colorcube este un joc de tip puzzle care le cere utilizatorilor să întoarcă piese cu forme diferite până când poziția și culorile lor se vor potrivi cu cele din exemplu.

Acest joc minimalist dar totodată impresionant pe care Apple ni-l oferă gratuit dispune de peste 250 de nivele cu o dificultate care crește gradual și include scheme de culoare alternative pentru a putea fi jucat și de acei utilizatori cu probleme de vedere. De asemenea, trebuie să menționăm că interfața Colorcube a fost tradusă și în limba română.

Colorcube poate fi jucat atât de pe dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch cu iOS 9.0 sau ulterior instalat, cât și de pe dispozitivele Apple TV 4. Dimensiunea jocului este de 39MB.

  • Colorcube pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 4,99 lei)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vineri, 18 august.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.