illi este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
249

Pagina cu Recomandări de pe App Store România a fost actualizată, iar odată cu mulțimea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația Săptămânii. La fel ca și aplicația gratuită de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – illi – este una cuprinsă în categoria Jocuri.

Creat de dezvoltatorul independent Set Snail, illi este un joc de tip platformă lansat în aprilie 2017 care le cere jucătorilor să preia controlul asupra lui illi, o creatură cornută, pufoasă, tâtâroare și albă care se aventurează printr-o lume cât se poate de ciudată. illi abilitatea specială de a se încovoia după obiectele pe care sare la comanda ta, sfidând astfel gravitatea și călătorind printr-o serie de portale. Scopul? Strângerea de cristale luminoase.

În total, illi oferă peste 60 de nivele împrăștiate în mai multe lumi unice. Fiecare dintre aceste lumi aduce o nouă mecanică, mai multe capcane și obstacole tot mai greu de ocolit, îngreunând, deci, finalizarea nivelelor. În plus, illi le oferă utilizatorilor peste 170 de misiuni de căutare și nu include achiziții din aplicație sau reclame.

illi este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații universale ce este optimizată pentru toate dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch care au instalat măcar iOS 8.0. Dimensiunea acestui joc este de 158MB.

  • illi pentru iPhone, iPad și iPod touch – Gratis (redus de la 14,99 lei)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vineri, 21 iulie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.