Ridge Racer Slipstream este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
394

Pagina cu Recomandări de pe App Store România a fost actualizată, iar odată cu mulțimea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația Săptămânii. Spre deosebire de aplicația gratuită de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – Ridge Racer Slipstream – este una cuprinsă în categoria Jocuri.

Creat de Bandai Namco și oferit gratuit pentru a doua oară în cadrul promoției Aplicația Săptămânii, Ridge Racer Slipstream este unul dintre titlurile recente ale cunoscutei francize Ridge Racer ce a apărut în 1993 și a inspirat până acum peste 25 de jocuri.

Ridge Racer Slipstream este un joc de tip drifting în care va trebui să participăm la diferite curse și să încercăm să ne depășim adversarii pe serpentine cu ajutorul derapajelor controlate și a nitrogenului. Jocul ne oferă acces la 12 mașini puternice pe care le putem personaliza în sute de moduri diferite, 6 avantaje care vor fi de folos în unele curse, 10 piste diferite și peste 100 de competiții pentru întrecerile cu mașini, care se vor desfășura în cadrul a șase serii Grand Prix ce simulează emoția și intensitatea curselor adevărate.

În total, Ridge Racer Slipstream oferă utilizatorilor trei moduri de joc diferite: carieră, arcade (cu două tipuri de curse) și multiplayer. Dintre acestea, remarcăm modul multiplayer, deoarece ne permite să concurăm în timp real cu până la 8 jucători reali (inclusiv prieteni din Game Center sau Facebook).

Ridge Racer Slipstream este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații universale ce este optimizată pentru dispozitivele iPhone 4s (și modelele mai recente), iPad generația a 3-a (și toate modelele mai recente) și iPod touch generațiile a 5-a și a 6-a, care au instalat măcar iOS 7.0. Dimensiunea jocului este de 608 MB.

  • Ridge Racer Slipstream pentru iPhone și iPad – Gratuit (redus de la 14,99 lei)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vineri, 14 iulie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.