Day One Journal este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone, iPad și Apple Watch

0
461

Pagina cu Recomandări de pe App Store România a fost actualizată, iar odată cu mulțimea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația Săptămânii. Spre deosebire de aplicația gratuită de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – Day One Journal – este una cuprinsă în categoria Stil de viață.

Câștigătoare a numeroase premii oferite de Apple și aleasă anterior drept Aplicația Săptămânii pe App Store de încă două ori, Day One Journal reprezintă o alternativă mult mai bună la jurnalele clasice, scrise pe hârtie. Această aplicație a fost concepută pentru a simplifica povestirea momentelor memorabile pe care vrei să le retrăiești după ani și ani.

Day One Journal are o interfață simplă care îți permite să te concentrezi pe ceea ce ai de povestit zi de zi, punându-ți totodată la dispoziție instrumente de formatare a textelor și diferite șabloane care te vor ajuta să adaugi o notă mai personală notițelor tale. Datele meta vor înregistra și adăuga adăuga automat în jurnalul tău data și ora, locația, starea meteo, muzica ascultată la momentul respectiv și chiar activitatea (numărul de pași în fiecare zi) – informații pe care în mod normal s-ar putea să nu le treci.

Intrările din jurnalul ținut în Day One Journal vor putea fi găsite foarte rapid, grație motorului de căutare puternic care îți oferă posibilitatea de a căuta după calendar, cronologie, hărți și poze. De asemenea, utilizatorii Day One Journal pot apela la etichetarea intrărilor și chiar la adăugarea la favorite a celor mai importante dintre ele, pentru a-și ușura căutările ulterioare. Amintirile plăcute (și nu numai) pot fi exportate cu ușurință în format PDF, HTML sau/și JSON ori pot fi printate cu ajutorul caracteristicii Day One Book.

Grație unor funcționalități precum flashbackuri În această zi și Intrări în apropriere, Day One Journal te va ajuta să retrăiești anumite momente, în funcție de dată și locul unde te afli la un anumit moment. De asemenea, Aplicația Săptămânii va încerca să se asigure că nu omiți povestirea niciunei zile din viața ta, astfel că îți va trimite mementouri, notificări și va marca în calendar toate zilele memorate.

În ceea ce privește securitatea, Day One Journal promite că toate jurnalele sunt criptate dintr-un capăt în altul și pot fi blocate cu cod de acces și Touch ID. Ceea ce îi lipsește acestei aplicații este sincronizarea între dispozitive – pentru a beneficia de ea, utilizatorii trebuie să plătească un abonament de 19,99 lei pe lună, care va mai aduce și stocare nelimitată a fotografiilor, un număr nelimitat de jurnale, stocare în cloud criptată nelimitată, intrări automate (integrare IFTT), asistență tehnică prioritară și discount la tipărirea jurnalelor.

Așadar, dacă îți ții un jurnal probabil că Day One Journal te va încânta cu toate funcționalitățile pe care ți le oferă nu doar pentru a povesti, ci și pentru a găsi întâmplările din viața ta.

Day One Journal este disponibil pe App Store în format universal pentru iPhone, iPad și Apple Watch, putând fi instalată însă numai pe acele dispozitive care au instalat iOS 10.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea aplicației este de 167MB.

  • Day One Journal pentru iPhone, iPad și Apple Watch – Gratuit (redus de la 19,99 lei)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vineri, 8 iulie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.