Telepaint este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
362

Pagina cu Recomandări de pe App Store România a fost actualizată, iar odată cu mulțimea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația Săptămânii. La fel ca și aplicația gratuită de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – Telepaint – este una cuprinsă în categoria Jocuri.

Creat de Acid Nerve, Telepaint este un joc unic de tip puzzle în care jucătorii trebuie să activeze diferite portaluri pentru a transporta găleți plimbătoare pline cu vopsea prin labirinturi mai complexe de la un nivel la altul. Gameplay-ul simplu și accesibil al acestui joc reușește să pună mințile utilizatorilor la contribuție prin introducerea diferitor mecanici surprinzătoare.

Telepaint le oferă utilizatorilor nu mai puțin de 100 de nivele unice împrăștiate în șase lumi diferite. Pe lângă ideea unică și gameplay-ul simplu, Telepaint se mai laudă cu sincronizarea mișcărilor și acțiunilor cu ritmul muzical, fapt ce face mult mai amuzantă rezolvarea puzzle-urilor.

Telepaint poate fi descărcat de pe App Store în format universal pentru dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch, fiind însă compatibil numai cu acelea care au instalat iOS 9.1 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 113MB.

  • Telepaint pentru iPhone, iPad și iPod touch – Gratis (redus de la 14,99 lei)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vineri, 30 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.