Day One este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre Apple

0
600

Repede sau nu, a trecut o noua saptamana, iar Apple a actualizat din nou App Store cu noi sectiuni si aplicatii promovate si, da cu o noua aplicatie a saptamanii pe care o ofera gratuit tuturor utilizatorilor de iPhone, iPad si iPod touch. Prima saptamana a lunii iulie aduce utilizatorilor o aplicatie gratuita si nu un joc ca si pana acum, ea fiind extrem de utila pentru cei care doresc sa isi noteze gandurile, ideile si cele mai importante momente din viata intr-un jurnal.day one Day One (Journal / Diary) este aplicatia gratuita a saptamanii de pe App Store si vorbim despre cea mai buna aplicatie de acest tip disponibila pe platforma iOS si OS X.

[quote_center]Day One ofera cea mai buna solutie pentru insemnarile zilnice[/quote_center]

Castigatoare a numeroase premii pentru design si functionalitate oferite de catre Apple si nu numai, dar si o fosta aplicatie a saptamanii pe App Store, Day One este de departe o solutie grozava atunci cand vine vorba de inlocuirea jurnalului traditional cu unul digital, mult mai avansat, care te va ajuta sa retraiesti mai bine momentele descrise de tine. Designul grozav al acestei aplicatii face extrem de simplu sa povestesti in jurnalul propriu cele mai memorabile momente din fiecare zi, momente pe care vrei sa le retraiesti peste ani sau sa le lasi mai tarziu copiilor ori nepotilor. Pe masura ce tu povestesti intamplarile sau atasezi poze, Day One va detecta automat locatia de unde scrii, temperatura la acel moment, va adauga data si ora, muzica pe care o asculti, va contoriza activitatea ta – numarul de pasi (pe dispozitivele iPhone 5s sau mai recente), adaugand informatii mai detaliate pe care in mod normal nu le vei trece de fiecare data intr-un jurnal clasic. De asemenea functiile avansate de organizare a notitelor care te vor ajuta sa gasesti foarte rapid ceea ce cauti folosind un motor de cautare integrat, calendarul, hartile, etichetele si nu numai, vor face ca timpul dedicat gasirii unor momente importante din viata sa fie mult mai scurt. Day One are si o functie de memento integrata, ceea ce inseamna ca ea iti va putea trimite notificari regulate pentru a scrie din nou. Alte functii grozave pe care aplicatia le ofera sunt cele de securizare a notitelor prin cod de acces, sincronizare si backup a datelor, toate notitele fiind sincronizate intre dispozitivele iOS si OS X prin Dropbox si iCloud, si cele de partajare care iti ofera posibilitatea de a face public jurnalul tau sau numai anumite notite.

Avand o interfata utilizator cu care poti interactiona foarte simplu si rapid, dar si numeroase functii avansate, Day One este aplicatia pe care oricine o poate folosi pentru a nota cele mai importante evenimente din viata personala sau a familiei si care este si mai utila odata cu trecerea ireversibila a timpului.

Day One este disponibila pe App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad, adresandu-se numai acelor dispozitive careruleaza iOS 7.0 sau o versiune ulterioara si au cateva zeci de MB liberi.

Optional, aplicatia este disponibila si pe Mac App Store la pret redus cu 30 de procente pentru o perioada limitata de timp, aceasta versiune fiind cel putin la fel de buna ca si Day One pentru iPad si iPhone:

- Reclamă -