Descopera acum cele mai bune aplicatii si jocuri ale lunii iunie de pe App Store

0
172

best of june

Incepand cu luna mai a anului in curs, compania Apple a introdus pe App Store o noua sectiune grozava care ajuta utilizatorii sa descopere aplicatii bune, prezente in magazinul din tara in care se afla, pe care merita sa le incerce pe propriile terminale iPhone sau iPad. Cum luna aprilie s-a incheiat si ea la finele saptamanii trecute, iar App Store este actualizat cu continut nou de la Apple in fiecare zi de joi spre vineri a saptamanii, acum a ajuns pe App Store sectiunea „Best of June”.

In cadrul acestei sectiuni noi, veti descoperi o selectie de aplicatii si jocuri memorabile create cu dibacie ce au fost lansate sau actualizate pe toata durata lunii iunie. Partea buna este ca si pe App Store Romania a ajuns subcategoria „cea mai buna aplicatie & joc”, iar in luna iunie, cea mai buna aplicatiedisponibila la noi a fost Learn Languages with Babel – Spanisch, French, Italian, German and many more – care evident nu te ajuta sa inveti limbi noi stiind limba romana – iar cel mai bun joc este Angry Birds Epic – despre care v-am vorbit mai multe in cadrul acestui articol. Sectiunea Best of June mai are doua subcategorii de aplicatii, una fiind dedicata jocurilor si una aplicatiilor, din care nu lipseste desigur, aplicatia oficiala a Cupei Mondiale de Fotbal.

Daca sunteti interesati sa descoperiti cele mai bune aplicatii si jocuri ale lunii iunie, atunci va recomand sa accesati [vc_button title=”acest link” target=”_self” color=”default” size=”size_small” href=”Best of June„] de pe iPhone, iPad sau computer (cu aplicatia iTunes instalata).

- Reclamă -