Iata noi informatii despre prezentarea si lansarea iPhone 6

0
319

iphone 6 concept

Intr-o perioada in care toata lumea pare sa stie cand va fi lansat iPhone 6, cu toate ca datele prezentate nu coincid de la o sursa la alta, cei de la MacRumors vin cu o informatie de la o sursa de incredere legata de data la care cel mai asteptat telefon al momentului ar putea ajunge pe piata. Confirmand o serie de informatii mai vechi, ei sustin ca terminalul va fi prezentat intr-adevar in luna septembrie a acestui an, partenerii companiei din Cupertino pregatind acum lansarea celui mai asteptat dintre dispozitive.

Potrivit celor mai noi informatii venite de la o persoana care cunoaste planurile companiei Apple, livrarile in masa de terminale iPhone 6 de la fabricile partenere din China in Statele Unite urmeaza sa aibă loc in ultimele doza saptamani ale lunii august, fiind foarte probabil ca firma din Cupertino sa anunte lanasrea terminalului si sa il prezinte lumii intregi in prima sau a doua saptamana a lunii urmatoare, septembrie. De la evenimentul special Apple dedicat prezentarii noilor dispozitive, va mai trece in jur de o saptamana si jumatate pana cand iPhone 6 va fi pus in vanzare in magazinele companiei din cateva tari de pe glob. Din nou, ni se sugereaza ca terminalul va fi lansat intr-o zi de vineri, data aleasa de catre Apple fiind probabil 19 septembrie.

Organizarea unui eveniment de prezentare a terminalului iPhone la inceputul lui septembrie si punerea in vanzare a lui undeva la mijlocul aceleiasi luni a fost indicata si de alte site-uri in trecut si este in rand cu modul in care a procedat compania Apple la lansarea ultimelor doua generatii de iPhone. iPhone 5 a fost prezentat pe 12 septembrie si pus in vanzare pe 21 septembrie, iar iPhone 5s/5c au fost prezentate pe 10 septembrie si puse in vanzare pe 20 septembrie. iPhone 6 ar putea fi, asadar prezentat de catre Apple pe 9 sau 10 septembrie (marti, respectiv miercuri) si pus in vanzare 10 zile mai tarziu, intr-o zi de vineri (19 septembrie).

In cursul zilei de ieri aparuse o alta informatie legata de lansarea iPhone 6, dar care parea mai putin veridica din moment ce ni se sugera ca terminalul va ajuge pe piata joia si nu vinerea, in ultima saptamana a lunii septembrie. Deocamdata nu se stie daca ambele modele de iPhone 6 (cu ecrane de 4,7 inch, respectiv 5,5 inch) vor fi prezentate in septembrie, dar imi este greu sa cred ca Apple va dedica doua conferinte diferite pentru a le prezenta sau ca le va pune in vanzare in zile/luni diferite.

- Reclamă -