Producția tuturor modelelor de iPhone din 2017 întârzie să înceapă

0
544

Informațiile despre întârzierile apărute în procesul de fabricare a gamei 2017 de iPhone continuă să apară și săptămâna aceasta când site-ul web Economic Daily News scrie că producția de serie a iPhone 8 ar putea să nu înceapă până în noiembrie sau decembrie. Veștile nu sunt mult mai bune nici pentru utilizatorii care intenționează să-și achiziționeze un iPhone 7s sau iPhone 7s Plus.

Potrivit Economic Daily News, primul iPhone cu afișaj OLED urmează să fie livrat anul acesta doar în cantități extrem de mici și asta deoarece ratele de randament ale principalelor companii care se ocupă de asamblare încă nu sunt satisfăcătoare pentru începerea producției de serie și nici nu vor fi până spre sfârșitul anului.

Deși au existat știri anterioare care au indicat că producția de serie a noilor dispozitive iPhone a început, ratele de randament a doi principali ODM, Foxconn Electronics și Pegatron, nu au atins încă nivelele care garantează producția de serie.

În ceea ce privește viitoarele modele de iPhone cu afișaje LCD de 4,7 inchi și 5,5 inchi, jurnaliștii de la Economic Daily News susțin că producția de serie va intra „în plină desfășurare” în august, adică mai târziu cu una sau două luni decât în cazul iPhone 7 / 7 Plus și a altor modele de iPhone prezentate de Apple în septembrie.

Informațiile cu privire la întârzierile din procesul de producție a noilor modele de iPhone apar cam în fiecare an, însă se dovedesc a fi, în general, eronate sau exagerate. Cu toate acestea, în 2017 am putea asista la o excepție de la regulă, întrucât, în ultimul timp, auzim din foarte multe surse diferite (dintre care unele au o reputație chiar foarte bună) că Apple nu va reuși să lanseze la timp ori să asigure stocuri suficiente pentru cel puțin unul dintre cele trei modele de iPhone pe care le va prezenta în toamnă (iPhone 8, mai precis). Chiar și așa, însă, trebuie să recunoaștem că până acum nu au existat informații cum că și lansarea iPhone 7s și a iPhone 7s Plus va întârzia…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.