Apple a lansat Logic Pro X 10.3.2 pentru utilizatorii Mac

0
178

Apple și-a actualizat miercuri dimineață cunoscutul program profesional pentru editare audio Logic Pro X. Potrivit companiei americane, noua versiune 10.3.2 a aplicației pentru macOS introduce corecturi de erori, îmbunătățiri în privința performanțelor și câteva caracteristici noi.

Una dintre noutățile principale ale prezentei actualizări este dată de includerea a trei noi Toboșari virtuali capabili să cânte la percuție în stilurile Pop, Compozitor, respectiv Latin. Mai mult, Logic Pro X include acum noi bucle Toboșar care pot fi adăugate în melodii și personalizate grație instrumentelor de control a execuției.

Alături de cele două caracteristici noi, Logic Pro X 10.3.2 le aduce utilizatorilor de Mac posibilitatea de a transpune ori de a regla fin modulul unei secțiuni audio, îmbunătățește sensibilitatea de reacție a interfeței grafice de utilizator și permite ajustarea lungimii pașilor individuali în plug-inul Arpeggiator. În plus, noua versiune a aplicației asigură resetarea automatizării volumului atunci când un ciclu o reia de la capăt și face ca Mod Latență Redusă să lucreze așa cum te-ai aștepta pentru ieșirile hardware peste Output 1-2.

În ceea ce privește Alchemy, aici au fost adăugate atât o caracteristică de așezare automată a timpului pentru un morphing îmbunătățit, cât și noi efecte adidtive pentru extinderea opțiunilor de filtrare și modulare a sunetului.

În fine, trebuie precizat că Apple a mai actualizat în această dimineață și aplicația însoțitoare a Logic Pro X, MainStage 3, însă noua versiune 3.3.1 a acesteia nu vine decât cu îmbunătățiri în privința stabilității și performanțelor de ansamblu.

Actualizarea la cele mai recente versiuni ale Logic Pro X și MainStage 3 se poate efectua gratis de pe toate Mac-urile cu OS X 10.11 (sau ulterior) prin accesarea App Store > Actualizări.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.