În fiecare an pe data de 17 iulie se celebrează Ziua Mondială Emoji datorită faptului că Apple a pus această dată pe caracterele care ilustrează în iOS, macOS și watchOS un calendar și un blocnotes. 2017 nu a făcut excepție, iar printre companiile care au celebrat această zi importantă pentru lumea emoji se numără și Apple.

Compania americană a dezvăluit câteva dintre noile emoticoane care vor fi disponibile în iOS, macOS și watchOS până la sfârșitul anului curent.

Afișate într-un articol publicat pe Apple.com, noile caractere emoji care vor fi disponibile începând cu iOS 11.x, macOS High Sierra 10.13.x și watchOS 4.x sunt: femeie cu hijab, bărbat cu barbă, femeie care hrănește bebelușul la sân, sandwich, ananas, T-Rex, zebră, zombie, Elf, față cu stele pe ochi, cap care explodează, practicant de yoga, Genie (personaj fictiv din Aladin), față aiurită și față care varsă. Toate aceste caractere prezentate de către Apple sunt incluse în standardul Unicode 10 pe care Consorțiul Unicode l-a lansat în luna iunie a acestui an.

Noile emoji ușurează exprimarea utilizatorilor cu o mai bună diversitate, noi animale și creaturi, noi fețe zâmbitoare și nu numai.

Din păcate, până la ora actuală Apple nu a specificat data de lansare a noii game de caractere emoji, însă este foarte posibil ca ele să ajungă pe dispozitivele iPhone, iPad, iPod touch, Mac și Apple Watch ale utilizatorilor în toamnă, odată cu lansarea iOS 11, macOS 10.13, respectiv watchOS 4, sau imediat după.

În plus, cu ocazia Zilei Mondiale Emoji, Apple a mai prezentat pe App Store acele aplicații care prezintă lucruri amuzante de făcut cu caracterele disponibile în tasattura dedicată a iOS și a înlocuit toate ilustrațiile filmelor promovate în iTunes cu caractere emoji sugestive pentru fiecare peliculă în parte.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.