iCloud pentru Windows 6.2.2 a fost lansat de Apple

0
225

Odată cu iOS 10.3.3macOS 10.12.6watchOS 3.2.3tvOS 10.2.2 și iTunes 12.6.2, compania Apple a mai lansat miercuri seară încă o actualizare de software. Vorbim despre actualizarea 6.2.2 adusă programului iCloud pentru Windows, ea putând fi acum descărcată și instalată de toți posesorii de PC-uri.

Apple menționează în notițele lansării iCloud pentru Windows 6.2.2 că această actualizare sporește stabilitatea și compatibilitatea aplicației cu sistemele Windows, precum și că include o parte dintre actualizările de securitate disponibile și în macOS 10.12.6 și iOS 10.3.3. Prin urmare, compania americană nu ne oferă prea multe informații clare cu privire la noua actualizare sau măcar la zonele cărora le-a acordat interes special în timpul perioadei de dezvoltare.

Dar, chiar și în lipsa a cine știe ce noutăți, toți utilizatorii de iCloud pentru Windows sunt sfătuiți să descarce și instaleze actualizarea 6.2.2 pe sistemele lor.

Actualizarea la versiunea 6.2.2 de iCloud pentru Windows poate fi efectuată prin intermediul programului Apple Software Update și este gratuită pentru toată lumea. Pentru a realiza actualizarea este necesar să ai Windows 7 sau orice versiune ulterioară, Outlook 2007 (sau ulterior – pentru e-mail, contacte și calendare) și Internet Explorer 10 (sau ulterior), Firefox 30 (sau ulterior) ori Chrome 28 (sau ulterior) pentru favorite.

iCloud pentru Windows este aplicația oferită de către Apple utilizatorilor de iPhone, iPad și chiar Mac care folosesc (și) sistemul de operare Windows. Aceasta aduce pe PC-uri toate pozele, videoclipurile, e-mailurile, calendarele, favoritele din Safari și alte elemente de pe dispozitivele iOS și macOS care sunt sincronizate cu iCloud. iCloud pentru Windows poate fi descărcat gratis de aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.