Apple a actualizat aplicația Clips pentru iPhone și iPad la versiunea 1.1. Iată ce noutăți aduce

0
458

Compania Apple a actualizat joi seară aplicația sa de creare video pentru iOS – Clips – cu o grămadă de caracteristici noi, cum ar fi un set nou de animații grafice cu personaje celebre de la Disney și Pixar.

Lansată în aprilie pe App Store și preinstalată ulterior pe toate dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch noi, Clips este o aplicație care le permite utilizatorilor să combine câteva clipuri video, imagini și fotografii cu animații, muzică, filtre și titraje live pentru a crea filmulețe care pot fi partajate mai apoi via Mesaje sau diferite rețele sociale.

Potrivit companiei Apple, versiunea 1.1 a Clips le aduce utilizatorilor, în primul rând, posibilitatea de a-și personaliza videoclipurile cu noi animații grafice (= un fel de abțibilduri) de la Disney și Pixar care îi includ pe Mickey, Minnie, Jessie, Woody și alte personaje emblematice din Toy Story și Inside Out.

În plus, cea mai importantă actualizare adusă până acum aplicației Clips le oferă utilizatorilor o galerie cu zeci de noi afișe, animații și bannere text care pot fi personalizate după bunul plac.

Alături de cele mai sus amintite, Clips 1.1 vine și cu câteva corecturi și îmbunătățiri. Conform companiei dezvoltatoare, noul buton Editare pentru Titraje Live va face mai simplu și rapid ca oricând să editezi textul dintr-un Titraj Live, iar butonul Partajare va fi afișat inclusiv pe ecranul principal atunci când este creat un clip video. Mai mult, la adăugarea de afișe și poze din Galerie, caracteristica audio va fi pusă pe modul mut dacă nu este detectată nicio vorbă, iar atunci când aceeași animație grafică este adăugată pe clipuri succesive, animația va fi redată numai pe primul clip video.

În fine, cea mai recentă versiune a aplicației Clips pentru iPhone, iPad și iPod touch vine cu îmbunătățiri în privința stabilității și a fiabilității aplicației.

Actualizarea la versiunea 1.1 a aplicației Clips pentru iPhone și iPad poate fi realizată de pe toate dispozitivele care rulează iOS 10.3 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Pentru a descărca și instala noua versiune de Clips va trebui să accesezi App Store > Actualizări și să atingi butonul Actualizați din dreptul aplicației.

  • Clips pentru iPhone, iPad și iPod touch – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.