iPhone 8 ar putea fi prezentat în septembrie și lansat în octombrie

0
761
Prototip iPhone 8 realizat de: le.pich (Instagram)

Apple ar urma să prezinte noua gamă de iPhone în luna septembrie a acestui an, urmând ca noile iPhone 7s, iPhone 7s Plus și iPhone 8 să fie lansate în luna octombrie, conform unei știri apărute luni în presa asiatică.

Contrazicând o parte dintre zvonurile de până acum, ziarul Economic Daily News informează că programul stabilit de Apple pentru lansarea viitoarei generații de iPhone nu va fi perturbat de furnizori, în condițiile în care producția de serie a componentelor pentru smartphone-ul Apple va crește chiar de luna viitoare, ca de obicei.

Furnizorii din aval și amonte din lanțul de aprovizionare iPhone, inclusiv Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), producătorii SLP (circuitul imprimat ca susbtrat) Zhen Ding Technology și Kinsus Interconnect Technology, și furnizorul de baterii Simplo Technology sunt pregătiți să crească producția componentelor pentru iPhone din iunie.

TSMC va începe să fabrice tabletele necesare pentru producția procesoarelor A11 pe 10 iunie și să furnizeze în volum cipurile în a doua jumătate a lui iulie, indică știrea.

Atât Zhen Ding Technology, cât și Kinsus Interconnect Technology ar fi reușit să îmbunătățească ratele de randament pentru produsele SLP, fapt ce le va permite să demareze producția de serie din iunie. În același timp, s-a constatat că asamblorii de iPhone – Foxconn, Winston și Pegatron – au început recrutările și programele de instruire pentru producția de serie a noilor modele de smartphone-uri Apple.

Informațiile prezentate acum de Economic Daily News sunt destul de optimiste, dacă ne raportăm la zvonurile apărute în ultimele luni. Majoritatea analiștilor și publicațiilor care au venit cu detalii despre gama 2017 de iPhone au arătat că, deși iPhone 7s și iPhone 7s Plus vor fi lansate pe piață la scurt timp după prezentare, iPhone 8 va fi disponibil în cantități extrem de restrânse până în octombrie sau noiembrie / nu va fi disponibil deloc până spre finele anului, din cauza problemelor de producție puse de anumite componente. De fapt, nici măcar Economic Daily News nu ne confirmă acum că iPhone 8 ar fi disponibil în stocuri suficiente la lansare, dar ne arată că furnizorii nu întâmpină probleme de natură a întârzia începerea producției de serie, trăgând astfel concluzia că lansarea va avea loc la timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.