Apple a inițiat recent un program de reparare a accesoriului Smart Keyboard destinat modelelor de iPad Pro cu afișaje de 9,7 inchi și 12,9 inchi, informează MacRumors.

Într-un document intern trimis angajaților din magazinele Apple și Furnizorilor de Service Autorizați Apple se arată că unele dintre tastaturile inteligente pentru iPad Pro pot prezenta „probleme funcționale” în timpul utilizării – nefuncționarea / funcționarea improprie a Smart Connector, blocarea ori repetarea anumitor taste (la o singură atingere), etc. De aceea, compania americană a luat decizia de a extinde acoperirea service gratuită pentru toate tastaturile care prezintă probleme.

Astfel, începând de acum, orice Apple Smart Keyboard care prezintă „probleme funcționale” poate fi dus la Apple ori într-un service autorizat (inclusiv din România) pentru a fi reparat* gratuit, cu condiția să nu fi trecut mai mult de trei ani de la data achiziției (la momentul scrierii acestui articol nu se poate să fi trecut trei ani, întrucât tastatura a fost introdusă în toamna anului 2015).

*Reparația va consta cel mai probabil în înlocuirea completă a tastaturii cu una nouă / recondiționată, ținând cont de politica Apple și de tipul produsului.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.