Apple invită jurnalitșii la conferința de prezentare a iOS 11 și macOS 10.13. Iată când va avea loc

1
2789

Numeroși jurnaliști și bloggeri din întreaga lume au primit marți seară invitații la primul eveniment media Apple din 2017 – conferința de deschidere a WWDC 2017. După cum era de așteptat, aceasta va avea loc luni, pe data de 5 iunie, începând cu ora României 20:00.

Anual, Apple organizează un important eveniment media în prima zi a Worldwide Developers Conference (prescurtat WWDC), introducând în cadrul său actualizările majore pregătite pentru sistemele sale de operare și, uneori, produse noi. Anul acesta ne așteptăm ca WWDC 2017 să aducă prezentarea iOS 11, tvOS 10.11, watchOS 4 și macOS 10.13, însă, spre deosebire de anii anteriori, nu excludem nici posibilitatea de a vedea câteva produse noi (cum ar fi un dispozitiv Siri inteligent pentru acasă).

Apple a anunțat încă din luna februarie că WWDC 2017 va avea loc în perioada 5-9 iunie în San Jose, California. Orașul-gazdă al marelui eveniment ce-i are în centru pe dezvoltatori este unul surpriză, în condițiile în care Apple obișnuia să organizeze WWDC în San Francisco.

Alături de jurnaliști, la conferința de deschidere a WWDC 2017 vor putea participa direct și dezvoltatorii și studenții care au câștigat bilete / burse. Ei vor mai avea acces și la peste 100 de sesiuni tehnice, întruniri, conferințe organizate de experți din industrie și, desigur, la petrecerea de încheiere. În total, Apple va aduce la WWDC peste 1.000 de angajați care să le arate dezvoltatorilor tehnologiile din platformele sale, începând cu limbaje de programare precum Swift și încheind cu API-uri precum SiriKit, HomeKit, HealthKit și CarPlay.

Restul lumii urmează să poată vedea, la fel ca în fiecare an, transmisiunea în direct a evenimentului media de pe 5 iunie (Apple nu a confirmat încă, dar o va face până luna viitoare). În plus, dezvoltatorii care n-au câștigat șansa de a-și cumpăra un bilet vor putea urmări în direct și în reluare toate conferințele organizate în cadrul Worldwide Developers Conference 2017.

Aidoma anilor precedenți, iTutorial.ro vă va ține la curent cu cele mai importante anunțuri făcute de Apple la WWDC și, în special, în cadrul conferinței de pe 5 iunie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.