Snapchat 10.8.0 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store

0
337

Populara aplicație Snapchat pentru iPhone și iPod touch a fost actualizată miercuri dimineață la o versiune ce le aduce utilizatorilor o schimbare destul de mare asupra modului în care pot crea și trimite Snapuri.

Pe scurt, Snapchat 10.8 pentru iOS vine cu un șablon reorganizat pentru instrumentele de creație, adaugă instrumentul Foarfece și introduce o nouă opțiune pentru temporizator: infinit.

Noua opțiune pentru temporizator este probabil și cea mai importantă noutate din cadrul acestei actualizări, întrucât va permite utilizatorilor să elimine frustrările generate de limitarea numărului de vizionări a unei fotografii/filmări partajate prin mesaje. Astfel, atunci când vor dori, expeditorii vor putea alege ca unul dintre Snapurile partajate să poată fi văzut și revăzut de un număr nelimitat de ori, și nu doar de două ori cum era până acum. Un aspect important ce trebuie notat în privința noii opțiuni este că ea le va permite destinatarilor să redea imaginea/imaginile partajate, nelimitat, atât timp cât nu părăsesc conversația – când o vor închide, respectivele imagini vor dispărea pentru totdeauna, ca și până acum.

Tot în temporizator, Snapchat 10.8 a mai introdus un instrument buclă / nu există limită, care va face ca Snapul trimis să fie redat în buclă până în momentul în care prietenul tău va atinge ecranul să treacă la următorul Snap (opțiunile de 1-10 secunde au fost și ele păstrate).

În ceea ce privește noul instrument Foarfece, acesta le permite utilizatorilor să își deseneze propriile caractere emoji, precum și să elimine (cu Radiera Magică via iconița Stele) anumite elemente ce nu doresc a fi văzute de prieteni.

Pentru a face actualizarea la versiunea 10.8.0.0 a Snapchat va trebui să accesezi App Store>Actualizări de pe orice iPhone sau iPod touch cu iOS 9.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare:

- Reclamă -