Apple dă startul loteriei biletelor pentru WWDC 2017. Cei care vor să participe se pot înscrie acum (Actualizare: câștigătorii au fost anunțați)

0
432

Actualizare 3 aprilie, ora 7:52: Se pare că Apple a început să notifice dezvoltatorii care au câștigat loteria biletelor pentru WWDC 2017. Aceștia vor primi în orele următoare factura de 1.599$ (în SUA) sau 1.499€ (în țările din Europa) și vor vedea în conturile lor că acești bani au fost luați de compania americană. Acolo unde vor exista probleme cu plata, Apple va trimite notificări, iar dezvoltatorii vor avea un termen limită până când să le rezolve.

În cazul în care te-ai înscris și nu ai primit niciun mesaj de la Apple, probabil că nu ai câștigat și va trebui să urmărești evenimentul de acasă.


Actualizare 31 martie, ora 20:12: Loteria biletelor pentru WWDC 2017 s-a încheiat. Așteptăm ca Apple să anunțe câștigătorii.


Apple a dat startul loteriei biletelor pentru WWDC 2017. Prin urmare, toți dezvoltatorii care își doresc să participe la marele eveniment se pot înscrie acum pe site-ul companiei americane pentru a obține șansa de participa la Worldwide Developers Conference.

Câștigătorii vor fi selectați aleatoriu și vor trebui să plătească biletele în valoare de 1.599$ / 1.499€. Sistemul acesta de tip loterie a fost folosit de către Apple de câțiva ani încoace deoarece anterior biletele erau vândute în doar câteva zeci de secunde, creându-se astfel foarte multe dispute.

Anul acesta, Apple așteaptă în jur de 5.000 de dezvoltatori la WWDC. Ei vor putea participa la conferințele, atelierele și sesiunile unu-la-unu găzduite de cei peste 1.000 de angajați ai gigantului american.

După cum am aflat încă de luna trecută, WWDC 2017 va avea loc anul acesta în perioada luni, 5 iunie – vineri, 9 iunie. Pentru prima dată în ultimii ani, conferința este organizată în San Jose, California, acest oraș fiind mai apropriat de sediul Apple din Cupertino decât este San Francisco (orașul unde au fost organizate ultimele ediții ale WWDC). Nu doar distanța mai mică față de sediul său a convins-o pe Apple să organizeze WWDC din nou în San Jose, ci și mai buna colaborare cu autoritățile locale din acest oraș și prețul mai mic al camerelor de hotel.

În plus, Apple a mai anunțat în această seară că acceptă aplicații și din partea elevilor și membrilor organizațiilor STEM care doresc să participe la WWDC 2017, dar nu au suficienți bani. Dacă îi vor convinge pe americani, elevii și membrii STEM care au 13 ani împliniți vor obține gratuit atât bilete la WWDC, cât și cazare.

Toți cei care doresc să obțină bursă pentru WWDC 2017 trebuie să trimită companiei Apple o scenă interactivă din punct de vedere vizual. Aceasta trebuie să fi fost creată cu Swift Playgrounds (de pe iPad) cu Xcode (de pe Mac) și să poată fi experimentată în trei minute. Aplicațiile trimise vor fi evaluate în funcție de dificultatea realizării din punct de vedere tehnic, creativitate și conținutul răspunsurilor scrise.

Înscrierile la loteria biletelor pentru WWDC se pot face de aici până vineri, 31 martie, ora 20:00 (ora României). Sunt eligibile toate persoanele înscrise pe Apple Developer Center. Câștigătorii vor fi anunțați în dimineața zilei de 3 aprilie.

În ceea ce privește aplicațiile pentru burse, acestea vor putea fi trimise aici până în zorii zilei de 3 aprilie.

Dezvoltatorii și elevii care nu au fost selectați să participe la WWDC vor putea să urmărească evenimentul media (cu toate conferințele sale) prin intermediul platformei online Apple Developer și prin aplicația WWDC pentru iPhone, iPad și Apple TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.