La câteva zile distanță de concurenții de la Orange, Vodafone a dat în această seară startul precomenzilor la iPhone 7 și iPhone 7 Plus Ediție Specială (PRODUCT)RED.

Disponibile numai în versiunea cu 128GB spațiu de stocare (Vodafone nu comercializează iPhone de 256GB), iPhone 7 și iPhone 7 Plus cu finisaj roșu pot fi cumpărate de la operatorul român la același preț ca și toate celelalte versiuni de iPhone 7/iPhone 7 Plus cu capacitate de stocare de 128GB pe care le comercializează.

Vodafone România va oferi clienților cele mai noi produse Apple, iPhone 7 și iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition, ce dispun de un finisaj din aluminiu de culoare roșie.

Aruncând o privire asupra modelului de 4,7 inchi, observăm că prețul de pornire al lui este de 152,71€, dacă este cumpărat împreună cu un abonament nou Vodafone Super RED 89 (€/lună) încheiat pe o perioadă de 24 de luni. Abonamentele mai „domestice”, cum ar fi Vodafone Super RED 29(€/lună) sau Vodafone Super RED 17(€/lună), cresc prețul iPhone 7 Ediție Specială (PRODUCT)RED cu 476€, respectiv 585€.

Clienții Vodafone care nu sunt initeresați să încheie un abonament, vor putea opta pentru achiziția noii versiuni de iPhone 7 „la liber.” Prețul dispozitivului, în acest caz, va fi 846,89€ / 3.853 lei (același preț este cerut de Vodafone pentru toate celelalte versiuni iPhone 7 128GB și este mai mic decât prețul cerut de Orange pentru exact aceleași modele – 855€).

Utilizatorii care vor modelul de iPhone mai mare – iPhone 7 Plus – în noua Ediție Specială, îl vor putea cumpăra, de asemenea, de la Vodafone, atât la abonament, cât și la liber. La un abonament nou (pentru că la prelungire, în general, prețurile sunt calculate altfel, în funcție de situația fiecăruia), iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED este disponibil la un preț minim de 276,68€. Pentru a da atâția bani pe iPhone, va trebui să optezi, desigur, pentru cel mai mare abonament, Vodafone Super RED 89. Împreună cu un Vodafone Super RED 29 sau Vodafone Super RED 17, iPhone 7 Plus 128GB va costa 752€, respectiv 861€.

La liber, iPhone 7 Plus Ediție Specială este disponibil, aidoma iPhone 7, la același preț precum toate celelalte versiuni iPhone 7 Plus 128GB – 985,71€ / 4480 lei (același preț este cerut și de Orange pentru acest model de iPhone).

Vodafone România nu anunță, din păcate, când va începe să livreze către clienți dispozitivele iPhone 7 și iPhone 7 Plus precomandate la ora actuală. Cu toate acestea, noi tindem să credem că și Vodafone le va lansa și livra începând de luni, 3 aprilie, la fel ca și Orange.

Prezentate marți, 21 martie, iPhone 7 și iPhone 7 Plus Ediție Specială (PRODUCT)RED au aceleași caracteristici precum modelele înițiale de iPhone 7, singura noutate fiind finisajul roșu vibrant combinat cu un panou frontal alb. Apple a anunțat că un procent din vânzarea noilor dispozitive va fi direcționat automat către organizația Fondul Global pentru lupta împotriva răspândirii virusului HIV.

4 COMENTARII

  1. Ce mă? Vezi cã ai blogul nepopulat rău. Dă-mi 2-3 luni și ți-l fac popular.

    Dă-mi mână liberă la comentarii and I’ll do wanders.

    • “Ce mă”, ce? Dacă prin popularea blogului te referi la comentarii, sunt articole cu sute de comentarii și articole fără comentarii. Aici fiecare poate comenta ce dorește atât timp cât comentariul este de bun simt.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.