Apple oferă mai multe detalii despre bursele școlare pentru WWDC 2017

0
416

Apple oferă în fiecare an burse școlare gratuite studenților și organizațiilor STEM care doresc să participe la Worldwide Developers Conference (WWDC), dar nu au suficienți bani încât să-și plătească biletele. Anul 2017 nu face excepție, iar la începutul acesta de săptămână, compania americană a anunțat toate detaliile cu privire la aplicarea pentru burse.

Potrivit paginii despre burse de pe site-ul Apple, elevii și studenții doritori să participe la WWDC 2017 se vor putea înscrie pentru burse începând cu 27 martie, ora României 20:00, și până pe 3 aprilie, ora României 03:00. Aplicanții selectați vor fi notificați pe portalul dedicat dezvoltatorilor vineri, 21 aprilie.

Aplicanții pentru burse WWDC 2017 trebuie să aibă cel puțin 13 ani împliniți la data aplicării, să fie înregistrați drept dezvoltatori Apple și să fie înscriți la un curs de studiu cu jumătate de normă sau cu normă întreagă. Membrii și absolvenții organizațiilor STEM sunt eligibili și ei.

Pe lângă informațiile despre ei și despre școlile sau organizațiile la care sunt înscriși, Apple le cere aplicanților de anul acesta să creeze o scenă interactivă din punct de vedere vizual, care poate fi experimentată în trei minute și să o încarce în formularul de înscriere. Pentru a o crea o astfel de scenă, participanții trebuie să folosească fie aplicația Swift Playgrounds pentru iPad, fie aplicația Xcode pentru macOS. Aplicațiile vor fi jurizate de către experții de la Apple după dificultatea tehnică, creativitatea ideilor și conținutul răspunsurilor scrise.

Cei care îi vor convinge pe cei de la Apple că merită să câștige bursa se vor bucura de mai multe beneficii ca oricând. Pe lângă biletul în valoare de 1.599$ oferit gratuit, compania Apple a anunțat că le va mai oferi bursierilor și cazare gratuită. Astfel, ei nu vor trebui să își plătească decât transportul dus-întors spre San Jose.

Mai multe detalii despre bursele WWDC 2017 sunt disponibile aici.

Apple a anunțat încă de luna trecută că WWDC 2017 va avea loc în perioada 5-9 iunie în San Jose, California. Această conferință interesează în general și pe utilizatorii obișuiți de produse Apple, întrucât în cadrul ei sunt prezentate adesea versiunile majore ale sistemelor de operare. Anul acesta este așteptată prezentarea iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4 și a tvOS 11.

- Reclamă -