Apple Pay s-a lansat și în Irlanda

0
508

Irlanda a devenit marți dimineața cea de-a 14-a țară din lume (a 6-a din Europa) în care Apple lansează serviciul de plăți Apple Pay.

Astfel, clienții băncilor irlandeze KBC și Ulster Bank, care posedă un card Visa sau MasterCard, precum și clienții care folosesc sistemul Boon, vor putea să folosească Apple Pay pentru a face plăți rapid și simplu la magazinele partenere (online sau fizice).

Potrivit Apple, printre retailerii care vor accepta Apple Pay în Irlanda se numără Aldi, Amber Oil, Applegreen, Boots, Burger King, Centra, Dunnes Stores, Harvey Norman, Lidl, Marks and Spencers, PostPoint, SuperValu (și nu numai). Întreaga listă este disponibilă pe site-ul web al companiei americane (aici).

Apple Pay poate fi folosit în magazine de pe toate dispozitivele începând cu iPhone 6 / 6 Plus, dar și pe dispozitivele iPhone 5, 5c și 5s (cu iOS 8.2 sau ulterior), care sunt asociate unui Apple Watch. Online și în aplicațiile selectate, serviciul de plăți poate fi folosit nu doar pe modelele de iPhone mai sus menționate, ci și de pe iPad și chiar Mac (cu macOS 10.12 Sierra). Configurarea Apple Pay se face din aplicația Wallet (pe iPhone), din Configurări (pe iPad) sau din Preferințe sistem (pe Mac).

Pe lângă Irlanda, Apple Pay mai este disponibil în Regatul Unit al Marii Britanii, Statele Unite ale Americii, China, Australia, Canada, Elveția, Franța, Hong Kong, Rusia, Singapore, Japonia, Noua Zeelandă și Spania. În plus, serviciul urmează să fie disponibil cât de cirând și în Taiwan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.