Eddy Cue, vicepreședintele executiv al Apple care se ocupă de servicii precum Apple Music și iTunes, s-ar fi întâlnit la sfârșitul lunii trecute cu oficiali ai Paramount Pictures și Sony Pictures – două dintre cele mai mari studiouri de film de la Hollywood, informează New York Post.

Deși nu se cunoaște momentan motivul întâlnirii, publicația newyorkeză ne sugerează că Apple caută să facă o „achiziție transformațională” și nu doar să obțină „un acord de a cumpăra emisiuni TV”. În susținerea afirmaților lor, New York Post citează o sursă care a spus cât se poate de vag că „Apple pregătește ceva mare.”

Informațiile prezentate acum de publicația de peste Ocean sunt destul de interesante și confirmă zvonuri mai vechi care sugerau faptul că Apple încearcă să intre într-un nou domeniu de activitate.

În ultimele luni Apple a cumpărat drepturile de difuzare a unor emisiuni precum Carpool KaraokePlaneta Aplicațiilor și nu numai. Acestea urmează să fie difuzate pe Apple Music începând cu primăvara acestui an.

- Reclamă -