O nouă schiță a iPhone 8 confirmă includerea unui sistem de încărcare wireless

0
1307

O nouă presupusă schiță a iPhone 8 a apărut pe Internet, confirmând designul prezentat de prototipurile apărute în ultimele zile, precum și una dintre cele mai așteptate caracteristici.

Provenită de la o sursă cu identitate necunoscută, schița a fost publicată pe Twitter inclusiv de către Steve Hemmerstoffer, o persoană cunoscută pentru acuratețea dezvăluirilor sale.

Noul plan ne arată prototipul de iPhone 8 cu muchii rotunjite și spate din sticlă care, spre deosebire de prototipul cu carcasă din aluminiu pe care l-am văzut în repetate rânduri, nu are senzorul Touch ID integrat în carcasă. În schimb, aparent, acesta are, din zona siglei Apple și până în aproprierea textului „iPhone,” pe aproape toată lățimea, un suport mare, care ne confirmă aproape în mod cert implementarea unei tehnologii de alimentare wireless.

Majoritatea zvonurilor de până acum au indicat faptul că iPhone 8 va avea un sistem de încărcare fără fir, dar, cel puțin până acum, nu știm cu exactitate ce tehnologie va fi implementată de către Apple – prin inducție (Qi) sau de la distanță. Una dintre persoanele care a distribuit schița de mai sus susține că iPhone 8 se va încărca de la distanță, pe o rază de 5 metri de la stația de alimentare.

Actualizare 28 aprilie, ora 9:45: O versiune adnotată a schiței despre care am vorbit până acum a apărut pe Internet și ne prezintă componentele de la interior; inclusiv două componente pentru sistemul „Qi” de alimentare wireless. Din păcate, aceasta este un fals, deci încă nu știm ce tehnologie va folosi iPhone 8 pentru a se încărca fără fir.

Revenind puțin la senzorul de identificare a amprentelor, acesta nu este vizibil nicăieri în schiță, motiv pentru care se confirmă oarecum ideea implementării lui în afișaj. Deși indicată în nenumărate rânduri în ultimul an, asupra acestei ipoteze planează de câteva săptămâni un mare semn de întrebare, în condițiile în care mai mulți analiști au afirmat că Apple întâmpină mari dificultăți la integrarea Touch ID în ecranul OLED de 5,8 inchi al viitoarei generații de iPhone.

În fine, per ansamblu, prototipul din schița de acum este la fel ca și cele prezentate anterior, având o carcasă destul de rotunjită la colțuri, o cameră iSight Duo cu obiectivele așezate unul sub celălalt, grile de-o parte și de alta a conectorului (Lightning) și o serie de camere și senzori în zona superioară a panoului frontal.

Fiind un prototip, deocamdată nu știm dacă el ne prezintă versiunea finală a iPhone 8. Vă reamintim că zvonurile de până acum au arătat că Apple a testat peste zece prototipuri de iPhone 8.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.