Apple a lansat iOS 10.3.2 beta 5 și iOS 10.3.2 public beta 5 pentru iPhone și iPad

0
664

iOS 10.3.2 beta 5 și iOS 10.3.2 public beta 5 au fost lansate în această seară pentru iPhone, iPad și iPod touch. Noul build al acestei actualizări sosește la numai trei zile distanță de iOS 10.3.2 beta 4 și la o lună distanță de prima versiune beta.

iOS 10.3.2 este o actualizare de tipul 10.x.x, ceea ce înseamnă că este axată pe corectarea de erori și îmbunătățirea performanțelor și a securității dispozitivelor compatibile. De altfel, în notițele lansării, Apple menționează că iOS 10.3.2 conține „corecturi de erori și îmbunătățiri,” iar dezvoltatorii și utilizatorii nu au descoperit până acum vreo funcționalitate nouă.

Totuși, în cazul în care se vor descoperi schimbări demne de luat în seamă în buildul 14F5089a (comun pentru iOS 10.3.2 beta 5 și public beta 5), vă vom anunța mai jos în cadrul acestui articol.

Actualizarea la iOS 10.3.2 beta 5 / public beta 5 le este recomandată tuturor dezvoltatorilor de aplicații și utilizatorilor care au instalat deja iOS 10.3.2. Aceasta poate fi efectuată prin intermediul sistemului de actualizare al iOS (dacă profilul de dezvoltator/utilizator este deja instalat pe iPhone-ul sau iPad-ul pe care se dorește testarea noii actualizări). Cei care nu au profilul instalat vor trebui mai întâi să îl descarce de pe Apple Developer Center (doar în cazul dezvoltatorilor) sau de pe Apple Software Beta (în cazul utilizatorilor, mai multe detalii sunt aici).

Descărcarea iOS 10.3.2 este posibilă pe toate dispozitivele care acceptă iOS 10, respectiv iPhone 5 (și modelele mai recente), iPad 4, iPad Air (și modelele mai recente), iPad Pro, iPad mini 2 (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 6-a.

Data de lansare a versiunii publice de iOS 10.3.2 nu este cunoscută, evident, până la această oră, însă noua versiune majoră a sistemului de operare ar trebui să fie lansată până în vară.

iOS 10.3.2 succede iOS 10.3 și iOS 10.3.1. Prima actualizare venea cu o mulțime de actualizări de securitate, îmbunătățiri, corecturi și introducea funcționalități noi pentru Siri, caracteristica Găsire AirPods, schimbări pe App Store, un nou meniu Profil în Configurări și nu numai (mai multe detalii despre iOS 10.3 sunt disponibile aici). iOS 10.3.1, în schimb, nu venea decât cu corecturi de erori și o actualizare de securitate.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat iOS 10.3.2 beta 5 / public beta 5 pe iPhone sau iPad și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.