Aplicațiile suitei iWork pentru iOS și macOS au fost actualizate. Numbers are acum o tastatură numerică

0
222

La aproximativ o lună distanță de actualizările majore, Apple a actualizat din nou aplicațiile suitei iWork pentru iOS și macOS. Prin urmare, noi versiuni de Numbers, Keynote și Pages sunt disponibile pe App Store, însă fără prea multe surprize pentru utilizatori.

De fapt, cu o singură excepție, Pages, Numbers și Keynote 3.1.1 (iOS) / 6.1.1, 4.1.1, respectiv 7.1.1 (Mac) aduc doar „îmbunătățiri în privința performanțelor și stabilității.” Asta înseamnă că majoritatea problemelor pe care utilizatorii le-au întâmpinat după ce au instalat versiunile precedente au dispărut acum, deci efectuarea actualizărilor este recomandat a se face cât mai repede cu putință.

Excepția de care vorbeam mai sus este varianta pentru iPad a aplicației Numbers. Aceasta aduce, în versiunea 3.1.1, o tastatură numerică dedicată, care, potrivit Apple, va reduce necesitatea de a comuta tastaturile la introducerea de date în tabele și nu numai. Noua tastatură va putea fi accesată cu ușurință prin atingerea butonului 123 de deasupra tastaturii clasice.

În plus, noua versiune a Numbers pentru iPad mai vine și cu alte îmbunătățiri în privința utilizabilității.

Actualizarea la cele mai noi versiuni ale celor trei aplicații poate fi efectuată, atât pe iOS, cât și pe macOS, de pe App Store>Actualizări.

iOS

Mac

 

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.