Aplicația Hărți Google îți va aminti de acum unde ți-ai parcat mașina

5
372

Google a anunțat săptămâna aceasta lansarea unei funcționalități care îi va ajuta pe utilizatorii Hărți să își amintească locul unde și-au lăsat mașinile.

Noua caracteristică este suficient de inteligentă încât să marcheze automat pe hartă locația mașinii tale, de fiecare dată când detectează întreruperea conexiunii Bluetooth sau USB audio dintre iPhone și aceasta. În cazul în care utilizatorul nu are o mașină echipată cu sistem Bluetooth ori cu un port USB, Hărți Google îi va permite să marcheze manual locul de parcare prin atingerea punctului albastru urmată de selectarea opțiunii Setați ca locație de parcare.

De îndată ce locația a fost marcată, automat sau manual, pe hartă, vei vedea o pictogramă Parcare însoțită de textul „Ați parcat aici.” Atingerea acestei pictograme va duce la deschiderea cardului de parcare. Acesta include, printre altele, opțiunea de a partaja localizarea mașinii tale cu prietenii, posibilitatea de a descărca locația pentru vizualizare offline și imagini Street View cu locul respectiv.

Pentru a beneficia de noua caracteristică din Hărți Google va trebui să ai instalată versiunea 4.30 a aplicației (sau o versiune ulterioară, când va fi disponibilă). Actualizarea poate fi efectuată din App Store>Actualizări, de pe orice iPhone și iPad cu iOS 8.0 sau ulterior instalat.

5 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.