Hărți Google 4.30 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
307

Aplicația Hărți Google pentru iPhone și iPad a fost actualizată marți dimineață la versiunea 4.30, introducând două caracteristici noi și importante pentru utilizatorii care o folosesc pentru a obține itinerarii și/sau pentru a-și partaja localizarea.

Prima caracteristică nouă din Hărți Google 4.30 este widgetul Indicații. Acesta le permite utilizatorilor să vadă, direct din ecranul Azi, toate virajele pe care trebuie să le ia pentru a ajunge la destinația stabilită.

Astfel, odată ce îl vei activa din vizualizarea Azi a centrului de notificări / ecranului de blocare/pornire și vei stabili un itinerariu în aplicația Hărți Google, widgetul Indicații îți va afișa indicațiile viraj cu viraj dintr-un loc ușor accesibil, fără a te mai face nevoit să intri în aplicația de cartografiere a Google.

Alături de al treilea widget pe care ni-l oferă pentru ecranul Azi, Hărți Google 4.30 mai vine cu o mini-aplicație pentru iMessage. Această nouă aplicație a fost concepută de Google pentru a le permite utilizatorilor să-și partajeze localizarea curentă cu proetenii și membrii familiei fără a fi nevoiți să părăsească iMessage (Google poate nu știe că Apple oferă o modalitate muuuult mai simpltă de a partaja localizarea cu alți utilizatori iMessage).

Noua aplicație Google pentru iMessage poate fi activată la fel ca și toate celelalte din App Store pentru Mesaje (se poate să fie activată automat după actualizarea aplicației Hărți Google). După ce ai activat-o și selectat-o, mini-aplicația îți va determina localizarea și îți va permite să o partajezi în conversația în care te afli.

În fine, Hărți Google 4.30 pentru iPhone și iPad mai vine cu o serie de corecturi de erori pentru utilizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.