Instagram 10.17 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store

0
312

Aplicația Instagram a fost din nou actualizată și vine cu o surpriză pentru acei utilizatori de iPhone care folosesc funcționalitatea de salvare a postărilor.

Denumită Colecții, noua caracteristică a Instagram le oferă utilizatorilor iOS posibilitatea de a-și organiza în categorii toate postările salvate. Colecțiile pot fi create după bunul plac și denumite oricum.

Potrivit Instagram, prin noua funcționalitate, utilizatorii vor putea să găsească mai ușor toate imaginile de un anumit tip (de exemplu, poze cu pisici) pe care le-au salvat.

Colecțiile pot fi create cu ușurință din meniul Salvate al aplicației Instagram (accesibil din pagina profilului > semnul de carte) și o atingere pe semnul +. Pentru a adăuga o imagine într-o colecție, tot ce va trebui să faci este ca atunci când atingi pictograma favorite (semnul de carte afișat sub fiecare postare) să atingi colecția în care vrei să o adaugi. În cazul în care, la atingerea respectivei pictograme, nu ai nicio colecție creată sau vrei să creezi una, tot ce va trebui să faci este să selectezi pictograma de adăugare și să denumești noua colecție, apoi să atingi OK.

Toate postările salvate și colecțiile sunt private, deci ele nu vor putea fi văzute decât de către acele persoane care le-au salvat.

Potrivit Instagram, 46% dintre utilizatorii săi au salvat cel puțin o postare din decembrie și până în prezent. Mai mult, subsidiara Facebook consideră că această caracteristică este foarte bună pentru a planifica o vacanță, pentru a păstra ilustrațiile Instagrammerilor tăi favoriți și pentru a regăsi ușor toate videoclipurile amuzante cu animăluțe și nu doar.

Pentru a beneficia de Colecții, tot ce va trebui să faci este să actualizezi Instagram la versiunea 10.17 de pe App Store > Actualizări (posibil doar dacă ai un iPhone cu iOS 8.0).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.