iPhone 8 urmează să aibă o ramă din oțel inoxidabil și o cameră iSight Duo așezată orizontal

0
1195

iPhone 8 urmează să aibă o ramă din oțel inoxidabil, care se va intercala între panoul frontal și carcasa din sticlă, scrie Mac Otakara. Un design similar a mai fost întâlnit la iPhone 4 și iPhone 4s.

Potrivit surselor citate de japonezi, Apple va folosi în așa-numitul „iPhone Edition” (cunoscut mai bine drept iPhone 8) o versiune îmbunătățită a structurii din oțel inoxidabil pe care o găsim în prezent într-unul dintre modelele de Apple Watch. De asemenea, ei confirmă zvonurile din ultimele săptămâni și ne spun că noul model de iPhone premium va avea un afișaj OLED acoperit cu sticlă 2,5D – ușor curbată la muchii și dreaptă în rest.

În plus, Mac Otakara confirmă că iPhone 8 va avea o cameră cu două obiective care vor fi așezate vertical (unul sub celălalt și nu unul în dreptul celuilalt, cum întâlnim la iPhone 7 Plus). Modul acesta de așezare a fost indicat de toate schițele și prototipurile apărute în ultima săptămână și se datorează dorinței Apple de a permite înregistrarea (foto/video) în timpul folosirii iPhone într-un dispozitiv de realitate virtuală. Dacă realitatea virtuală este, într-adevăr, motivul din spatele noii așezări, atunci lucrurile ar avea perfectă logică, întrucât la așezarea iPhone-ului într-o pereche de ochelari VR, camerele lui ar sta orizontal.

În fine, blogul nipon mai vine cu câteva detalii despre succesorii iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Potrivit lor, noile iPhone 7s și iPhone 7s Plus urmează să fie puțin mai groase decât predecesorii lor, ceea ce înseamnă că unele dintre carcasele și accesoriile existente nu li se vor potrivi. În ciuda creșterii grosimii, însă, factorul de formă și aspectul general al noilor dispozitive va rămâne neschimbat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.