Magazinele Apple și Furnizorii de Service Autorizați Apple au opțiunea de a înlocui tabletele iPad 4 defecte cu iPad Air 2 recondiționate, potrivit unei scrisori trimise de Apple către angajați și parteneri săptămâna trecută.

Conform Apple:

Începând cu 30 martie, generația a 4-a de iPad adusă pentru reparații totale ar putea fi înlocuită cu modele de iPad Air 2. Insrtrumentul Apple de reparare și administrare a comenzilor va indica pentru fiecare reparație dacă o substituție va avea loc. Vă rugăm să notați culoarea și capacitatea unității substituite pentru a vă asigura că, clientul înțelege ce iPad va primi în schimb.

Generația a 4-a de iPad a fost lansată în noiembrie 2012 și era de așteptat ca la un moment dat să fie mai simplu pentru Apple să înlocuiască unitățile defecte cu modele mai noi (iPad Air 2, în cazul de față). Desigur, asta nu înseamnă că orice iPad 4 defect va fi înlocuit cu un iPad Air 2, ci numai acele modele care nu se mai găsesc în stoc, restul urmând a fi schimbate până la epuizarea stocurilor.

Această veste este una care ar trebui să-i bucure pe toți utilizatorii de iPad 4 însă nu știm câți dintre ei își vor permite să plătească prețuirile mari cerute de Apple pentru a le înlocui tabletele sau câți vor prefera, în schimb, să-și cumpere un alt iPad, având în vedere că în 2017 nu mai există prea multe iPad-uri 4 aflate în garanția internațională Apple ori acoperite de Apple Care.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.