Instagram permite salvarea postărilor pentru a le găsi mai târziu

0
263

Instagram actualizat din nou aplicația Instagram pentru iPhone, introducând de această dată o singură caracteristică, dar care ar putea să mulțumească milioane de utilizatori din întreaga lume.

Mai precis, Instagram a anunțat că aplicația iOS le va permite de acum tuturor utilizatorilor să salveze orice postare de care sunt interesați pentru a o găsi cu ușurință mai târziu.

Astfel, sub fiecare fotografie sau clip video din fluxul aplicației, utilizatorii vor găsi de acum o mică pictogramă Salvează (seamănă cu un semn de carte). Atingând această pictogramă, vei salva fotografia/clipul selectat în albumul Salvat ce este accesibil din fila Profil a aplicației Instagram.

Când dai peste un videoclip amuzant pe care dorești să îl revezi, o nouă ținută care îți place sau chiar imagini care îți inspiră o viitoare vacanță, poți începând de acum să le salvezi direct de pe profilul tău.

Toate postările salvate sunt private, deci vor fi vizibile numai de pe profilurile celor care le-au salvat. Potrivit Instagram, această caracteristică este extrem de utilă pentru utilizatorii care descoperă o imagine sau un clip video foarte interesant în flux sau fila Explorare, deoarece îi ajută să o găsească ulterior mult mai rapid decât dacă ar căuta-o din nou.

Profilurile publice au un statut mai special, întrucât de pe ele nu pot fi salvate postări. În schimb, toate postările lor pot fi salvate pentru mai târziu de către urmăritorii cu conturi private.

Pentru a beneficia de caracteristica Favorite din Instagram, va trebui să te asiguri că ai actualizat aplicația la versiunea 10.2. Pentru a verifica dacă ai ultima versiune de Instagram, acceseză App Store>Actualizări de pe orice iPhone cu iOS 8.0 sau ulterior.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.