Lily este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
359

Pagina cu Recomandări de pe App Store România la fost actualizată, iar odată cu mulțimea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația Săptămânii. Spre deosebire de aplicația gratuită de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – Lily – este una cuprinsă în categoria Muzică.

Creată de Pelican 7Lily este o aplicație cu ajutorul căreia oameni de toate vârstele, cu sau fără ureche muzicală, vor putea crea muzică într-o manieră cât se poate de ludică.

Procesul de creație începe prin alegerea uneia dintre cele șase lilii. Fiecare lilie are sunetul ei unic, care acoperă trei octave, și mai multe petale. Ordinea acestora din urmă poate fi schimbată după bunul plac pentru a crea melodii de lungimi diferite.

Lily le permite utilizatorilor de iPhone și iPad să aleagă una dintre cele cinci game muzicale, precum și cadența pentru crearea de interacțiuni între lilii.

Compozițiile create de utilizatori vor fi redate în buclă, iar după ce sunt salvate, se va putea trece fără efort de la una la alta. Evident, cele mai bune dintre ele vor putea fi partajate prin Everyplay pe YouTube, Twitter și Facebook.

Lily este disponibilă pe App Store în format universal pentru iPhone și iPad, având dimensiunea de 75,6 MB. Ea poate fi instalată, însă, numai pe acele dispozitive care folosesc iOS 8.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

  • Lily pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 1,99€)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare (5 mai). 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.