Apple a anunțat luni seara prin pagina Stare Sistem că magazinul său online va fi „indisponibil” mâine, 21 martie, între orele României 09:00 și 14:30, din cauza unor lucrări de „mentenanță.” Acesta este primul anunț de acest gen făcut de către Apple și se datorează actualizării majore aduse recent paginii Stare Sistem.

Închiderea magazinului online al Apple naște mereu speculații, în condițiile în care acest lucru se întâmplă, adesea, doar atunci când sunt lansate produse noi. O eventuală lansare de produse este, de fapt, confirmată indirect chiar și de către Apple în cadrul anunțului de astă-seară, unde se arată că ora la care „mentenanța” se va încheia este 8:30 a.m. ET (ora României 14:30, întrucât noi nu am trecut încă la ora de vară). Ce este special cu această oră? Ei bine, atunci sunt trimise comunicatele de presă prin care Apple anunță că a lansat noi produse, în situațiile în care acestea nu au fost prezentate în cadrul unui eveniment media (mâine este clar că nu va avea loc o conferință, întrucât n-au fost trimise invitații jurnaliștilor).

Iar dacă nu considerați că ora ar fi o dovadă suficient de convingătoare a faptului că Apple va lansa mâine noi produse, vă reamintim că săptămâna trecută au apărut mai multe informații potrivit cărora în perioada 20-24 martie vor fi lansate noi produse de către compania americană. În cadrul uneia dintre știri s-a sugerat chiar și faptul că va fi lansat un nou model de iPad cu afișaj de 9,7 inchi, fără a fi detaliate noutățile pe care această tabletă le va aduce.

Desigur, zvonurile mai vechi au indicat că Apple va lansa în primăvara acestui an gama 2017 de iPad, noi modele de Mac și poate chiar un iPhone SE de 128GB și un iPhone 7 roșu. Fără a organiza o conferință (dacă ar fi organizat, invitațiile ar fi trebuit să fi fost deja trimise), este greu să ne gândim că Apple are în plan să anunțe toate aceste produse mâine, mai ales că din gama 2017 de iPad va face parte și un model complet nou cu afișaj de 10,5 inchi.

Așadar, mâine se prea poate să fie lansate noi produse de către Apple. Dacă acest lucru se va întâmpla într-adevăr, veți afla cu siguranță de la iTutorial.ro!


Actualizare 21 martie, ora 09:29: Magazinul online al Apple a fost închis cu aproape 30 de minute mai târziu decât se anunțase aseară. Peste aproximativ cinci ore vom afla foarte probabil ce produse noi a pregătit compania americană!

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.