Potrivit paginii Stare Sistem a companiei Apple, un număr mic de utilizatori iPhone, iPad, Apple TV și Mac au probleme cu serviciile iCloud (inclusiv backup iCloud, iCloud Drive, Notițe iCloud, aplicații web iCloud, iWork pentru iCloud și Poze), precum și cu alte servicii precum Apple Music, App Store, Apple TV și nu numai.

Se pare că mai puțin de 0,04% dintre utilizatori sunt afectați la ora actuală de problemele iCloud, care se manifestă prin viteze de accesare/sincronizare mai scăzute decât cele normale. Din testele noastre, cel puțin un cont întâmpină probleme cu toate serviciile mai sus menționate, făcând foarte dificilă actualizarea aplicațiilor de pe App Store, streaming-ul pe Apple Music și accesarea funcționalităților iCloud sau care depind de platforma de cloud.

Încetinirea serviciilor Apple ar putea fi cauzată de o întrerupere a funcționării Servicii Web Amazon. Această întrerupere face ca în această seară să nu funcționeze corespunzător multiple site-uri web și/sau servicii similare iCloud/Apple Music și nu doar.

Alături de raportarea problemelor prin care trec o parte dintre serviciile Apple, trebuie să menționămn faptul că pagina Stare sistem a fost actualizată în weekend. Noua versiune a ei oferă informații suplimentare cu privire la serviciile individuale care întâmpină probleme de funcționare la un moment dat. Anterior, Apple folosea o bară de stare în zona inferioară a paginii Stare sistem pentru a descrie problemele întâmpinate de servicii și durata apariției lor, însă acum fiecare serviciu poate fi selectat individual pentru un raport mai detaliat cu privire la ceea ce se întâmplă pe el.

În plus, noua pagină Stare sistem oferă acum o imagine mai bună asupra problemelor anterioare întâmpinate de serviciile Apple și care au fost rezolvate între timp de compania americană, și are un aspect mai bine optimizat pentru mobil.

Până la momentul de față nu se știe cu exactitate cât îi va lua companiei Apple să adreseze problema prin care trec serviciile sale web, însă este recomandat să aveți răbdare dacă vă numărați printre utilizatorii afectați.

Actualizare: A fost reluată funcționarea corectă a Serviciilor Web Amazon și, prin urmare, problemele prin care au trecut serviciile Apple s-au îndepărtat, așa cum arată în momentul de față pagina Stare sistem.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.