YouTube pentru iPhone și iPad este disponibilă acum în versiunea 12.07. Iată ce aduce nou

0
282

Aplicația YouTube pentru iPhone, iPad și iPod touch a fost actualizată marți seară de către Google, la nici o săptămână distanță de ultima actualizare importantă. Versiunea 12.07 a aplicației vine să le aducă utilizatorilor câteva noutăți.

Mai precis, potrivit companiei Google, integrarea profundă a linkurilor funcționează în sfârșit așa cum trebuie pentru utilizatorii de iPhone și iPad. Implementată de câțiva ani în aplicație, integrarea face ca toate linkurile către videoclipuri YouTube să se deschidă direct în aplicație și nu în browser, pentru o experiență îmbunătățită de vizionare. Îmbunătățirile aduse acum de către Google vor face să nu mai existe excepții în privința videoclipurilor deschise în Safari sau Chrome, precum și ca utilizatorii să nu mai fie întrebați dacă doresc sau nu să deschidă în aplicația YouTube pentru a viziona un anumit clip. Desigur, integrarea funcționează numai pe dispozitivele acelora care au instalat aplicația YouTube pe iPhone și iPad.

Utilizatorii care nu sunt mulțumiți de această noutate a YouTube trebuie să știe că vor putea oricând atinge butonul „youtube.com >” din partea dreaptă sus a ecranului (bara de stare). Acesta va face ca redarea videoclipului să fie reluată din browser.

Odată cu îmbunătățirea descrisă mai sus, YouTube 12.07 le aduce utilizatorilor încă o noutate destul de importantă. Mai precis, aplicația nu va mai solicita de acum confirmare în momentul în care renunță să mai introducă un comentariu, atât timp cât nu au tastat nimic. Până acum destul de mulți utilizatori s-au plâns de faptul că aplicația îi întreba mereu dacă doresc să abandoneze comentariul pe care îl lăsau, chiar dacă au accesat secțiunea accidental și, implicit, nu au introdus nimic.

Separat de actualizarea adusă aplicației pentru iOS, jurnaliștii The Wall Street Journal informează că utilizatorii YouTube din întreaga lume urmăresc zilnic peste 1 miliard de ore de conținut video, făcând astfel ca serviciul online să se aproprie destul de tare de TV. Potrivit estimărilor, americanii urmăresc zilnic 1,25 de miliarde de ore de conținut televizat, în direct și/sau înregistrat.

În plus, prezentând datele Google, cei de la WSJ informează că în fiecare minut sunt publicate 400 de ore de conținut video pe YouTube, astfel că ți-ar trebui 65 de ani ca să urmărești în integralitate tot conținutul publicat pe platforma companiei din Mountain View. Pentru a rămâne relevantă și pentru a crește timpul petrecut de către utilizatori pe platforma sa, Google susține că a investit foarte mult în algoritmi și învățarea automată, care le recomandă utilizatorilor conținut pe placul lor, determinându-i astfel să se uite tot mai mult la videoclipuri.

Actualizarea la versiunea 12.07 a aplicației YouTube pentru iPhone și iPad va putea fi efectuată de pe App Store>Actualizări folosind orice dispozitiv cu iOS 8.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.