YouTube 12.06 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
236

Aplicația YouTube pentru iPhone, iPad și iPod touch a fost actualizată miercuri dimineață de către Google, la o săptămână distanță de ultima actualizare importantă. Versiunea 12.06 a aplicației vine să le aducă utilizatorilor câteva noutăți.

Potrivit Google, începând de acum YouTube va afișa noi recomandări de videoclipuri pe care utilizatorii să le urmărească în continuare. Testate cu o parte dintre utilizatori încă de săptămâna trecută, aceste recomandări de videoclipuri apar atunci când vizionezi un clip video în modul ecran complet. Efectuând o glisare de jos în sus pe ecran, în timp ce videoclipul este redat, vei observa apariția unei galerii cu clipuri pe care YouTube îți recomandă să le urmărești în continuare. Prin această galerie se poate derula stânga/dreapta, iar atingerea unui videoclip va duce la începerea redării lui.

Alături de videoclipurile recomandate, YouTube 12.06 corectează o problemă neobișnuită din cauza căreia aplicația nu mai răspundea la comenzi imediat ce era deschisă. În fine, Google anunță că utilizatorii care au instalat pe dispozitivele lor doar iOS 7.0 și au avut aplicația YouTube descărcată atunci când era compatibilă cu această versiune a sistemului de operare, vor putea descărca ultima versiune disponibilă pentru acest sistem de operare.

Actualizarea la versiunea 12.06 a aplicației YouTube pentru iPhone și iPad va putea fi efectuată de pe App Store>Actualizări folosind orice dispozitiv cu iOS 8.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.