Apple a lansat Logic Pro X 10.3.1 cu îmbunătățiri și corecturi

0
158

Apple a actualizat marți seară Logic Pro X, aplicația dedicată profesioniștilor din industria muzicală (și nu numai). Versiunea 10.3.1 a acesteia este acum disponibilă pentru toată lumea și aduce câteva corecturi de erori și îmbunătățește două dintre funcționalitățile implementate recent.

Potrivit notițelor lansării publicate de către Apple, Logic Pro X 10.3.1 corectează o eroare care făcea ca regiunile să aibă un comportament neobișnuit la mutare și corectează o problemă din cauza căreia regiunile din Alternative Pistă erau șterse. Mai mult decât atât, tăierile globale și timpii de inserare sunt aplicate de acum și pe Alternative Pistă, iar proiectele care folosesc rate mostră altele decât 44,1kHz pot fi partajate cu GarageBand pe iOS.

Actualizarea 10.3.1 adusă Logic Pro X sosește la aproximativ o lună distanță de Logic Pro X 10.3, o actualizare majoră care a introdus o interfață de utilizator reîmprospătată, Alternative Pistă și compatibilitate Touch Bar pentru cele mai recente modele de MacBook Pro.

Descărcarea și instalarea Logic Pro X 10.3.1 se va face gratuit de către toți aceia care dețin o copie a programului, însă o condiție este ca Mac-urile lor să ruleze măcar OS X 10.11 El Capitan. Pentru a realiza actualizarea va trebui să accesați Mac App Store>Actualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.