iPhone 8 urmează să aibă 3GB de RAM și capacități de stocare de 64GB și 256GB

5
1626

iPhone 8 va fi lansat în toamnă alături de două modele de iPhone actualizate, iPhone 7s și iPhone 7s Plus, informează compania chinezească de cercetare a pieței TrendForce.

Se pare că între modelele din noua gamă vor exista diferențe însemnate, iPhone 8 fiind considerat un dispozitiv „premium”, în timp ce iPhone 7s și iPhone 7s Plus sunt considerate succesori ai iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Spre deosebire de iPhone-urile din urmă ce vor păstra ecranele LCD de 4,7 inchi, respectiv 5,5 inchi, iPhone 8 va avea un ecran OLED din muchie în muchie și va veni în versiuni cu capacitate de stocare de 64GB și 256GB (diferite deci de iPhone 7 și iPhone 7 Plus, care sunt disponibile la 32GB, 128GB și 256GB). O altă diferență este notată la capitolul RAM, unde se menționează că iPhone 8 și iPhone 7s Plus vor avea 3GB de RAM – ca și actualul iPhone 7 Plus – în timp ce iPhone 7 va avea numai 2GB de RAM.

iPhone 8 se va detașa mai mult de celelalte două modele prin designul său complet modificat, cu carcasă din sticlă. Potrivit TrendForce, Apple și-ar fi dorit să introducă în noul dispozitiv un afișaj complet curbat, însă acest deziderat nu se va împlini din cauza problemelor de producție și calitate ale sticlei 3D. Astfel, chinezii sunt de părere că noul vârf de gamă va veni cu aceeași sticlă 2,5D ușor curbată folosită în toate modelele de iPhone lansate începând cu iPhone 6 și iPhone 6 Plus.

Trecând mai departe, TrendForce confirmă numeroasele zvonuri de până acum, și ne spune că iPhone 8 nu va avea un buton principal, Apple integrând funcționalitatea butonului pe care, de altfel, îl vom găsi în iPhone 7s și iPhone 7s Plus, direct în afișajul OLED al modelului „premium”. Mai mult decât atât, ei coroborează informațiile potrivit cărora iPhone 8 va avea o tehnologie de detectare tridimensională, spunând că aceasta va fi folosită pentru noi funcționalități de recunoaștere facială și realitate augumentată.

În fine, TrendForce confirmă și zvonurile cum că iPhone 8 va fi mai scump decât toate modelele lansate până acum, indicând, la fel ca și alții, un preț de pornire de aproximativ 1.000$ în Statele Unite ale Americii.

Și chiar dacă vă recomandăm să priviți cu scepticism cele prezentate de ei, TrendForce a prezis anul trecut că iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor fi disponibile în versiuni cu capacitate de stocare de 32GB, 128GB și 256GB.

5 COMENTARII

  1. Trec la samsung s8 ca nu se mai poate cu ahtiatii ăștia dupa bani. Aduc tehnologii de acum 1-2 ani pe un așa nimic iPhone „premiul” si cer peste 1000 $. Las-o-n măsa de treabă, cât vreți frate sa mai mulgerii bani de la noi? Cred ca anul viitor iPhone o sa coate 1200$ și tot așa, trend ascendent. Sunt curios cât sunt dispuși sa plătească acești fani Înrăiții, limita mea e 800 € (chiar și așa e foarte mult pentru o tehnologie așa învechita, sa zicem ca diferența o face sistemul de operare, dar in ultima vreme nici asta nu mai aduce cine știe ce noutăți, bă chiar vine cu noi bug-URI și restricții).

    • De acord cu tine … problema e ca si samsung se iau dupa ei si cer fara motiv niste multi bani pe ceva ce ramane inca departe de iphone (ecosistem, software, etc.)…. atata ca spre deosebire de apple valoarea telefoanelor samsung scade exponential dupa cateva luni….

      • Foarte corect, dar măcar ei mereu au venit cu tehnologii noi. Dacă îți zic ca m-am plictisit pana la Dumnezeu de acel incarcatorde iPhone cu 1A m-a crezi ? Nu pot încarcă nimic altceva cu el ca durează o vesnicie. Cât despre sort, androidul a devenit mult mai bun ca in trecut, iar softul de pe samsung este cu mult mai bun fata de acum câțiva ani. Nevasta-mea are un S7 edge și merge brici, o singura data i-a dat Crash o aplicație și îl are de câteva luni. E foarte mulțumit de el. Sa nu mai zic ca otg-ul și Mirroring este extraordinar, minusuri mari pe care Apple refuza sa le introducă. Sa nu mai zic de cardul de memorie…

  2. Tl;dr : Apple lansează în 2017 doua iphone 6ssss și. un iPhone 8 (de fapt ar trebui sa se numească 7 si alea de acum sa fie 6sss) care va fi atat de scump incat doi rinichi nu mai sunt de ajuns ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.