Apple urmează să lanseze în martie noi versiuni de iPhone 7, iPhone SE și iPad

0
1285

Apple va organiza în luna martie a acestui an un eveniment media în cadrul căruia va introduce o nouă gamă de iPad Pro și noi versiuni de iPhone 7, iPhone 7 Plus și iPhone SE, informează blogul japonez Mac Otakara.

În ceea ce privește noua gamă iPad Pro, se pare că aceasta va cuprinde noi modele de tablete cu afișaje de 7,9 inchi, 9,7 inchi, 10,5 inchi și 12,9 inchi. Dintre acestea, sursele citate de japonezi indică faptul că numai modelul de 10,5 inchi va fi lansat în magazine în luna mai, restul urmând a fi comercializate începând cu luna martie.

Dacă informațiile sunt corecte, înseamnă că Apple va înlocui actualul iPad mini 4 cu un nou iPad Pro cu ecran de 7,9 inchi și, probabil, cu caracteristici specifice gamei „Pro” (Smart Connector, compatibilitate pentru Apple Pencil, etc.), va actualiza modelul de 9,7 inchi, pe care, conform unor informații mai vechi, îl va comercializa la un preț mai mic, și va lansa un nou iPad Pro de 12,9 inchi, cu caracteristici similare actualului iPad Pro de 9,7 inchi.

Surpriza va fi, desigur, modelul de iPad complet nou. Potrivit informațiilor existente până acum, noul iPad cu ecran de peste 10 inchi (10,5 inchi, potrivit celui mai recent zvon) va avea un ecran din muchie în muchie, lipsit de buton principal, dimensiuni similare iPad Pro de 9,7 inchi, un factor de formă complet nou și câteva caracteristici nemaiîntâlnite până acum în gama iPad.

Dintre toate modelele de iPad menționate în articolul celor de la Mac Otakara, singurul despre care nu știm prea multe până acum este modelul nou de iPad cu afișaj de 7,9 inchi. Dacă despre celelalte modele s-a făcut vorbire în mod repetat în ultima vreme, despre un succesor al iPad mini nu s-au prea spus foarte multe, sugerându-se chiar retragerea acestei game de pe piață. De aceea, credem că asupra informației privind lansarea în primăvară a unui iPad Pro de 7,9 inchi planează un semn de întrebare.

Trecând mai departe, Mac Otakara mai menționează în articolul lor că Apple ar putea prezenta în cadrul conferinței din primăvară un iPhone SE cu capacitatea de stocare de 128GB, care se va alătura actualelor versiuni de 16GB și 64GB, fără a aduce alte noutăți. În plus, sursele citate de japonezi ne informează că Apple va mai lansa în martie și o versiune roșie – probabil PRODUCT(RED) – de iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Aceasta nu este prima dată când auzim că Apple intenționează să introducă un finisaj roșu în gama iPhone, aceași japonezi menționând lunile trecute că noua culoare va apărea anul acesta pe iPhone 7s și iPhone 7s Plus.

În fine, Mac Otakara spune că Apple va introduce în cadrul conferinței din martie colecția de primăvară pentru curelele de Apple Watch, la fel cum a procedat și în urmă cu un an.

Așadar, dacă informațiile lor sunt bazate pe surse și nu pe predicții – de regulă, Mac Otakara a prezentat informații veridice cu privire la produsele Apple nelansate -, conferința din martie 2017 va fi similară cu cea organizată de Apple în luna martie a anului trecut, când a introdus iPad Pro de 9,7 inchi, noi curele de Apple Watch și iPhone SE.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.