iPhone 7s și iPhone 7s Plus urmează să fie disponibile pe roșu. Nu vă așteptați la schimbări de design

0
1231
Carcasa cu baterie Apple pentru iPhone 7

Apple va lansa în 2017 noi versiuni actualizate de iPhone 6 iPhone 7 și iPhone 7 Plus, scrie blogul japonez Mac Otakara.

Citând surse care cunosc planurile companiei din Cupertino, asiaticii ne informează că viitoarele modele de iPhone – denumite, cel mai posibil, „iPhone 7s” și „iPhone 7s Plus” – vor avea aceleași carcase de aluminiu precum iPhone 7 și iPhone 7 Plus. „Adevăratele” schimbări urmează a se produce, pentru a-l patrulea an la rând, la interior, unde Apple va adăuga un chipset A11 mai rapid și alte câteva caracteristici noi.

O altă noutate a iPhone 7s și iPhone 7s Plus urmează să fie culoarea roșie. Mac Otakara scrie că este foarte posibil ca noile modele de iPhone să vină în acest finisaj complet nou, care li se va alătura celor pe care le știm deja de pe actualele modele de iPhone 7 – negru, negru diamant, roz auriu, auriu și argintiu.

Până acum au apărut foarte multe informații cu privire la modelele de iPhone pe care Apple vrea să le introducă anul viitor. Cele mai multe ne indică faptul că Apple va lansa trei modele de iPhone noi – două vor succede actualele iPhone 7 și iPhone 7 Plus, și vor avea ecrane LCD, iar al treilea va fi un model premium, cu design nou și ecran OLED. Totuși, informațiile privind caracteristicile acestor modele sunt contradictorii.

Dacă informațiile celor de la Mac Otakara sunt acurate (în general, japonezii au prezentat informații veridice despre produsele Apple nelansate), atunci în 2017 vom vedea două modele de iPhone (cu ecrane de 4,7 inchi și 5,5 inchi) îmbunătățite din punct de vedere hardware față de actualele iPhone 7 și iPhone 7 Plus, precum și modelul premium „iPhone 8”, care, după cum știm deja, urmează să aibă ecran OLED, design nou cu carcasă din sticlă, sistem de alimentare wireless și nu doar. Trebuie însă menționat că cele prezentate acum de blogul japonez sunt în contradicție cu informațiile de până acum despre iPhone 7s și iPhone 7s Plus. În trecut, ni s-a sugerat că și aceste modele de iPhone vor avea carcase de sticlă și chiar că vor veni cu sistemul de alimentare wireless de pe iPhone 8.

Așadar, există posibilitatea ca la anul să vedem două iPhone-uri noi cu același design introdus de Apple în 2014 în gama sa de telefoane, precum și un model care va rupe gura târgului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.