Succesorul iPhone 7 se va încărca wireless și va avea carcasă de sticlă

0
942

Viitoarea generație de iPhone cu afișaj de 4,7 inchi va avea carcasă de sticlă și un sistem complet nou de alimentare wireless a bateriei, potrivit celei mai recente note de cercetare trimisă de reputatul analist KGI Securities, Ming-Chi Kuo.

Explicația noastră rațională [n.r. cu privire la staregia Apple pe 2017 privind iPhone] este următoarea: 1. modelul OLED ar putea impulsiona utilizatorii de telefoane de top să le înlocuiască ținând cont de factorul său de formă complet nou și de specificațiile mult superioare modelelor cu ecrane TFT-LCD; și 2. noul iPhone de 4,7 inchi, cu carcasă de sticlă și încărcare wireless, este poziționat bine pentru a stimula cererea în rândul utilizatorilor care își doresc iPhone-ul mai accesibil.

Kuo a afirmat anterior că toate modelele de iPhone pe care Apple le va introduce anul viitor vor accepta „probabil” alimentarea wireless, indicând deci pe un ton nesigur că această caracteristică nu va fi una exclusivă pentru iPhone 8 (cunoscut și ca „modelul premium” datorită caracteristicilor de top pe care le va avea). Acum, însă, el a confirmat în mod expres că nu doar modelul de iPhone cu ecran OLED va avea noul sistem de încărcare wireless, ci și modelele cu ecrane LCD de 4,7 inchi și cele de 5,5 inchi (în cazul acestora din urmă este de la sine înțeles).

Analistul american este de părere că Apple va înlocui carcasele de aluminiu cu unele de sticlă pe toate modelele de iPhone pe care le va lansa la anul mai ales pentru a permite implementarea sistemului de alimentare wireless. Totuși, el nu este convins că toate modelele de iPhone 8 / 7s vor avea în cutie un încărcător wireless, afirmând că „cel puțin unele modele” vor veni cu un astfel de încărcător inclus în pachet, urmând ca din 2018 el să fie comercializat împreună cu toate dispozitivele iPhone.

Viitorul iPhone 7s / 8 cu ecran LCD de 4,7 inchi, alături de iPhone 8 cu ecran OLED vor genera o cerere foarte mare pe piață datorită specificațiilor superioare și a factorului de formă complet nou. Kuo este de părere că cererea va întrece cu mult cea înregistrată de iPhone 6 (și implicit toate modelele anterioare și chiar ulterioare), așteptându-se ca Apple să vândă în a doua jumătate a anului 2017 între 120 și 150 de milioane de iPhone-uri noi, adică, cu mult mai multe decât a vândut în 2014 la lansarea iPhone 6 (110-120 milioane de unități) sau în 2015 la lansarea iPhone 6s (100-110 milioane de unități).

Prezentarea viitoarei generații de iPhone ar urma să aibă loc anul viitor în luna septembrie, de aceea nu putem exclude deocamdată posibilitatea ca planurile companiei Apple să se mai schimbe până atunci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.