Apple anunță perioada de Sarbatori în care iTunes Connect va fi închis

0
579

Apple oferă an de an, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, câteva zile de concediu întregii echipe care se ocupă de verificarea și publicarea pe iTunes StoreApp Store și iBooks Store a conținutului nou sau actualizat trimis de dezvoltatori, muzicieni și autori/edituri. Anul acesta nu face excepție și cum Sărbătorile se aproprie cu pași foarte repezi de noi, gigantul american a anunțat partenerii perioada în care echipa iTunes Connect va avea concediu, deci platforma va fi închisă.

Într-un e-mail trimis dezvoltatorilor, editorilor de cărți și muzicienilor în această seară, Apple a confirmat că va închide complet iTunes Connect, iTunes Producer, Application Loader și Test Flight în perioada 23-27 a lunii decembrie.

Pentru creatorii de conținut, închiderea iTunes Connect înseamă imposibilitatea de a mai lansa noi aplicații/melodii/cărți, actualizări sau de a modifica de prețuri în perioada de inactivitate. Or, Apple le recomandă să se grăbească și să trimită conținutul sau modificările înainte de închiderea platformei de pe data de 23 decembrie pentru ca ele să fie aprobate și publicate la timp în magazin.

Pentru utilizatori, închiderea iTunes Connect înseamnă că timp de 5 zile nu vor mai fi lansate aplicații/melodii/cărți noi, actualizări și nici nu vor mai avea loc modificări de prețuri. Acesta este un lucru bun în condițiile în care mulți dintre dezvoltatori reduc prețurile aplicațiilor înainte de Crăciun, oferind astfel clienților timp berechet să profite de oferte. Rețineți că închiderea iTunes Connect și a platformelor conexe nu înseamnă și închiderea magazinelor de aplicații App Store, iBooks Store și iTunes Store, ele continuând să fie deci disponibile și de Sărbători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.