Instagram 10.13 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store

0
251

Aplicația Instagram pentru iPhone a fost actualizată la începutul acesta de săptămână la versiunea 10.13 și introduce o noutate importantă pentru una dintre caracteristicile recente ale aplicației – transmisiunile video live.

Deși vor dispărea în continuare de îndată ce se vor încheia, transmisiunile live vor putea fi salvate începând de acum de către utilizatorii Instagram care doresc să le revadă. Astfel, la finalizarea tuturor transmisiunilor live pe care le urmărești vei observa acum un buton de Salvare în colțul din dreapta sus al ecranului. Pentru a salva respectivul clip, tot ce va trebui să faci este să atingi acesl buton și apoi OK.

Transmisiunile live salvate vor fi stocate local pe iPhone, în albumul Rolă film din Poze, (fără comentarii, aprecieri, numărul de vizionări și alte interacțiuni live) și nu vor mai putea fi revăzute în aplicația Instagram.

Pentru a beneficia de noua caracteristică, descărcați și instalați actualizarea 10.13 adusă Instagram pentru iPhone de pe App Store>Actualizări (iOS 8.0 sau ulterior este necesar).

  • Instagram pentru iPhone și Apple Watch – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.