Albumul More Life a lui Drake a stabilit noi recorduri pe Apple Music

0
381

Albumul More Life a lui Drake a fost difuzat de 89,9 milioane de ori în primele 24 de ore de disponibilitate pe Apple Music, stabilind astfel un nou record de difuzări/zi, potrivit unui anunț făcut de Apple prin The Verge. 

Comparativ cu Spotify, Apple Music a atras mult mai multă lume spre albumul rapperului canadian. Mai precis, dacă More Life a fost difuzat, în primele 24 de ore, de 89,9 milioane de ori pe serviciul de streaming muzical al Apple, pe Spotify el a fost difuzat de „numai” 61,3 milioane de ori, stabilind și acolo un record.

Între Apple Music și Spotify există o diferență uriașă în ceea ce privește numărul de abonați. Cam în același timp în care serviciul de streaming muzical al Apple ajungea la 20 de milioane de utilizatori care plătesc abonamente, Spotify anunța că are 50 de milioane de utilizatori care plătesc abonamente și tot cam pe atâția care nu plătesc.

Alături de recordul privind numărul de difuzări într-o singură zi, More Life a mai contribuit la realizarea celei mai mari emisiuni Beats 1 din istoria postului de radio disponibil exclusiv pe Apple Music.

Spre deosebire de albumul precedent a lui Drake, Views, More Life nu a fost disponibil exclusiv pe Apple Music, însă având în vedere popularitatea mare, el ar putea atinge și chiar depăși recordul de un miliard de difuzări stabilit anul trecut de Views.

More Views poate fi ascultat pe Apple Music de aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.