Folosești Apple Music? De astăzi vei plăti mai mult pe abonament

- Publicitate -

Apple a anunțat în această seară o scumpire a prețurilor abonamentelor lunare și anuale pentru câteva dintre serviciile sale – Apple Music, Apple TV+ și Apple One – în toate țările în care acestea sunt disponibile. Dintre acestea, în România nu este disponibil decât Apple Music și nu, țara noastră nu este scutită de scumpiri.

Noile prețuri sunt cu până la 7 lei / lună mai mari decât anterior, creșterile diferind în funcție de planul pentru care ai optat. Astfel, noile tarife pentru Apple Music, în România, sunt următoarele:

  • Abonament de student – 11,99 lei (de la 9,99 lei)
  • Abonament individual – 23,99 lei (de la 19,99 lei)
  • Abonament de familie – 36,99 lei (de la 29,99 lei)

Nivelul creșterii din țara noastră este unul destul de redus, având în vedere că, în SUA, spre exemplu, prețurile au crescut cu între 1 și 2 dolari, în funcție de abonament, utilizatorii plătind acolo 10,99$ / lună pentru abonamentul individual, respectiv 16,99$ / lună pentru abonamentul de familie. În țările din zona euro, prețurile au crescut cu între 1€ și 2€, ajungând la 10,99€ (aprox. 54 lei – abonamentul individual) și la 16,99€ (aprox. 83 lei – abonamentul de familie).

Această primă creștere de preț a abonamentului Apple Music este pusă de către Apple pe seama creșterii costurilor de licențiere. Gigantul californian susține că prin această ajustare a prețului va oferi scriitorilor și artiștilor mai mulți bani pentru muzica pe care o oferă în catalogul serviciului de streaming.

Toți abonații existenți ai serviciului de streaming vor plăti noile prețuri începând cu următoarea reînnoire a abonamentului, moment în care Apple îi va înștiința cu privire la această modificare de preț.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

watchOS 9.5 a fost lansat pentru Apple Watch

watchOS 9.5 a fost lansat joi seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Aceasta este a cincea actualizare...

macOS 13.4 Ventura a fost lansat. Iată noutățile

macOS Ventura 13.4 a fost lansat joi seară pentru utilizatorii de Mac. Noua versiune de Ventura a...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

tvOS 16.6 beta 1 a fost lansat pentru Apple TV HD și Apple TV 4K

Apple a lansat tvOS 16.6 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la...

macOS 13.5 Ventura beta 1 a fost lansat

macOS Ventura 13.5 beta 1 a fost lansat vineri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Ventura sosește la...

watchOS 9.6 beta 1 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat vineri seară watchOS 9.6 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple Watch...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.