Studenții universităților din România pot încheia acum abonamente Apple Music la doar 9,99 lei pe lună. Iată ce pași trebuie să urmezi

- Publicitate -

La aproape doi ani de când a introdus planul de student în Apple Music pentru studenții din țări precum SUA, Germania, Irlanda, Danemarca și Regatul Unit al Marii Britanii, Apple a anunțat că va extinde disponibilitatea acestui abonament în 82 de noi state. Surprinzător sau nu, printre acestea se numără și România.

Ori dacă urmezi un program de studii al unei instituții de învățământ superior de la noi din țară, cel mai probabil ești eligibil pentru un abonament Apple Music dedicat studenților. Aceasta înseamnă că te poți bucura de întreg catalogul și de toate caracteristicile serviciului de streaming muzical al Apple la doar 9,99 lei pe lună.

Urmează pașii de mai jos pentru a afla mai multe despre verificarea eligibilității, încheierea unui nou abonament de student ori modificarea abonamentului actual (individual sau familial) într-unul de student.

Obține abonamentul Apple Music pentru studenți

Beneficii

Unicul avantaj oferit de abonamentul Apple Music pentru studenți este prețul. Acesta este la jumătate față de prețul unui abonament Apple Music individual și de trei ori mai mic față de prețul unui abonament Apple Music pentru familie (acesta din urmă rămâne totuși cel mai avantajos, având în vedere faptul că poate fi folosit de până la 6 persoane).

 • Abonament de familie – 29,99 lei / lună
 • Abonament individual – 19,99 lei / lună
 • Abonament de student – 9,99 lei / lună

În ceea ce privește caracteristicile și accesul, abonamentul de student nu este cu absolut nimic diferit față de celelalte două. Practic, Apple oferă un ajutor studenților care doresc să folosească Apple Music, fără a le lua din beneficii.

Eligibilitate și validare

Potrivit companiei Apple, dacă ești student al unei universități din oricare dintre cele 89 de țări în care planul pentru studenți este disponibil, poți beneficia de un abonament Apple Music cu 50% mai ieftin vreme de până la 48 de luni (4 ani). Această perioadă nu trebuie să fie una continuă, ceea ce înseamnă că un student care face pauză între semestre sau își întrerupe studiile va putea relua abonamentul Apple Music pentru studenți în momentul în care își începe din nou studiile.

Abonamentul Apple Music pentru studenți este disponibil la universitățile eligibile indiferent de programul de studii pe care îl urmezi – licență, master sau doctorat – și indiferent de facultatea pe care o urmezi în cadrul respectivelor instituții de învățământ.

În cazul în care ești student la o universitate din afara României, poți verifica dacă abonamentul pentru studenți este disponibil în acea țară urmând acest link.

În ceea ce privește procesul de validare, acesta se va face prin intermediul UNiDAYS, un serviciu de validare a studenților. Astfel, în momentul în care alegi planul Apple Music pentru studenți, Apple te va redirecționa către platforma UNiDAYS pentru a confirma acolo că ești înscris la o universitate recunoscută.

Confirmarea se va face, în general, după cum vom vedea și mai jos, cu ajutorul adresei de e-mail oferite de instituția de învățământ superior la care ești înscris.

Aruncând o scurtă privire, am observat că UNiDAYS recunoaște majoritatea (sau chiar toate) instituțiile de învățământ superior de stat din România, precum și o bună parte dintre instituțiile acreditate de Ministerul Educației Naționale. Pentru a verifica dacă instituția de învățământ superior la care ești înscris este recunoscută de UNiDAYS va trebui să urmezi pașii de mai jos.

Rețineți că UNiDAYS va verifica în mod periodic calitatea de student a membrilor Apple Music. Astfel, în situația în care acest serviciu descoperă că nu mai ești student sau ai beneficiat de un abonament de student vreme de 48 de luni, Apple Music îți va modifica în mod automat abonamentul Apple Music într-unul Individual, care te va costa 19,99 lei pe lună.

De ce am nevoie pentru a folosi Apple Music?

 • Un dispozitiv cu:
  • iOS 8.4 sau ulterior:
   • iPhone 4s sau mai recent
   • iPad 2 sau mai recent
   • iPad mini sau mai recent
   • iPad Air sau mai recent
   • iPad Pro sau mai recent
   • iPod touch generația a 5-a sau mai recent
  • watchOS 1.0.1 sau ulterior:
   • Apple Watch (orice model)
  • tvOS 9.0 sau ulterior:
   • Apple TV generația a 4-a
   • Apple TV generația a 5-a
  • iTunes 12.2 sau ulterior (descarcă de aici):
   • Mac – OS X 10.8.5 sau ulterior
   • PC – Windows 7 sau ulterior
  • Android 4.3 sau ulterior și aplicația Apple Music descărcată de pe Magazin Google Play (de aici)
 • Un ID Apple cu o metodă de plată validă. Vei avea nevoie, deci, să atașezi ID-ului Apple un card de credit sau debit ori să încarci ID-ul cu credit (de pe cupoanele promoționale, de exemplu). Mai multe informații despre cum poți adăuga sau schimba metoda de plată a ID Apple sunt aici.
  • Notă: Dacă deocamdată nu vrei Apple Music decât pentru perioada de încercare de 3 luni, tot va trebui să introduci o metodă validă de plată. Reține că nu vei fi taxat deloc, dacă nu uiți să închizi abonamentul înainte de expirarea celor trei luni. Dacă uiți sau dorești să păstrezi abonamentul Apple Music, atunci vei fi taxat în fiecare lună, de după expirarea celor trei luni de încercare, atât timp cât ai bani pe card (dacă nu ai și sunt efectuate trei încercări eșuate de reînnoire automată a abonamentului, vei fi dezabonat).
  • Dacă nu ai un ID Apple, descoperă cum îți poți crea unul aici.

! Atenție! În cazul în care ai deja muzică descărcată în biblioteca ta muzicală din iTunes sau de pe dispozitivul iOS, ar fi indicat să faci un backup. Asta deoarece după ce te abonezi la Apple Music și mai și activezi biblioteca muzicală iCloud, muzica ta va fi încărcată pe serverele Apple pentru a fi sincronizată și au fost unele cazuri izolate în care utilizatorii nu și-au mai putut accesa muzica după dezabonare ori nu și-au mai putut-o sincroniza cu anumite dispozitive, deoarece devenise protejată. Backupul se poate face numai de pe computer, copiind întreaga bibliotecă muzicală iTunes într-un alt director, pe un disc portabil etc.

Abonează-te la Apple Music ca student

Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a încheia un abonament Apple Music de student diferă în funcție de calitatea ta de abonat sau neabonat la serviciul de streaming muzical al Apple. Atinge linkul de mai jos care descrie cel mai bine situația în care te afli:

Neabonat la Apple Music

În situația în care nu (mai) ești abonat la Apple Music, poți încheia acum un abonament Apple Music pentru studenți de pe un iPhone, iPad sau iPod touch; Mac sau PC; un dispozitiv cu Android.

Reține că dacă închei un abonment de student, iar ulterior îți dorești să treci la un abonament de familie, vei putea face această modificare.

Pentru a încheia un abonament Apple Music nou, urmează pașii de mai jos de pe dispozitivul care îți este la îndemână. Reține că acești pași trebuiesc urmați o singură dată și de pe un singur dispozitiv. Ori dacă alegi să te abonezi de pe iPhone, de exemplu, și mai ai un Mac, iPad și/sau Apple TV eligibil pe lângă, pe acestea din urmă va trebui numai să te conectezi în Apple Music cu același ID Apple de pe care te-ai abonat.

Notă: Primele trei luni de după încheierea abonamentului Apple Music vor fi gratuite, dacă până acum nu ai mai beneficiat pe ID-ul tău Apple de această perioadă de gratuitate. După cele trei luni, abonamentul de student se va reînnoi automat și vei fi taxat lunar cu 9,99 lei.

Abonează-te la Apple Music de pe iPhone, iPad sau iPod touch

 1. Deschide aplicația Muzică de pe ecranul principal al dispozitivului tău.
 2. Acum:
  • Dacă ești la prima accesare a acestei aplicații, după configurarea noului iPhone/iPad sau de după actualizarea iOS, vei vedea un mesaj care te încurajează să începi abonamentul gratuit Apple Music.
  • Dacă ai mai folosit aplicația Muzică, atunci accesează fila Pentru dvs.
 3. Atinge Obțineți 3 trei luni în mod gratuit. 
 4. Atinge planul Student și apoi selectează Obțineți 3 luni în mod gratuit sau, după caz, Abonați-vă.
 5. Atinge Verificați eligibilitatea. Se va deschide o nouă fereastră în Safari.
 6. Introdu adresa de e-mail personală sau academică în câmpul Adresă de e-mail (UNiDAYS va folosi această adresă de e-mail pentru a veifica eligibilitatea ta) și numele universității în câmpul UniversitateAtinge Continuați.
  • În situația în care ai deja un cont UNiDAYS, atinge „Ați confirmat deja cu ajutorul UNiDAYS?” și conectează-te cu adresa de e-mail și parola contului tău UNiDAYS.
  • Dacă studiezi într-o altă țară, atinge „Nu studiați în România?” și selectează țara sau regiunea unde studiezi, apoi urmează pasul 6.
 7. Pentru universitățile din România, portalul va cere mai apoi să introduci și confirmi adresa de e-mail de la universitate. Introdu-o și confirm-o, apoi atinge Trimiteți e-mailul. Dacă adresa este una corectă, UNiDAYS îți va trimite un e-mail de confirmare în care va trebui să atingi linkul primit.
  • În unele țări s-ar putea să îți fie solicitat să te loghezi pe portalul UNiDAYS. De asemenea, unele universități ar putea să permită verificarea doar dacă ești conectat la rețeaua Wi-Fi a instituției sau introduci o adresă de e-mail academică.
  • Dacă întâmpini probleme de conectare, atinge butonul Asistență UNiDAYS și urmează pașii de pe ecran pentru a lua legătura cu reprezentanții acestui serviciu.
 8. După ce ai confirmat calitatea de student, pe ecran vei vedea un mesaj care te va întreba Deschideți această pagină în Muzică?” Atinge Deschideți pentru a reveni la aplicația Muzică și continua procesul de înrolare.
 9. Acum, în situația în care te-ai abonat pentru prima oară la Apple Music, atinge opțiunea de încercare gratuită. În caz contrar, atinge Începeți abonamentul de student.
 10. Dacă îți este solicitat, autentifică-te în ID-ul Apple. Dacă nu ai unul, îți poți crea, după cum am menționat în prima parte a acestui tutorial.
  • Aici s-ar putea să îți fie solicitat să validezi informațiile de plată. Reține că dacă ești în perioada de încercare nu vei fi taxat decât după expirarea acestei perioade.
 11. Dacă îți este solicitat, acceptă termenii și condițiile.
 12. Configurează Apple Music alegând genurile și artiștii care îți plac, văzând ceea ce ascultă prietenii tăi și selectând dacă vrei să primești notificări atunci când artiștii favoriți lansează melodii noi.

Abonează-te la Apple Music de pe Mac sau PC

 1. Deschide aplicația iTunes;itunes 12.2 iconita
 2. În colțul din stânga sus al ferestrei, atinge Muzică;
 3. În partea de sus a iTunes, dă clic pe Pentru dvs.;
 4. Dă clic pe Obțineți 3 trei luni în mod gratuit;
 5. Dă clic pe planul Student.
 6. Atinge Verificați eligibilitatea. Se va deschide o nouă fereastră în Safari.
 7. Introdu adresa de e-mail personală sau academică (.edu) în câmpul Adresă de e-mail (UNiDAYS va folosi această adresă de e-mail pentru a veifica eligibilutatea ta) și numele universității în câmpul UniversitateAtinge Continuați.
  • În situația în care ai deja un cont UNiDAYS, atinge „Ați confirmat deja cu ajutorul UNiDAYS?” și conectează-te cu adresa de e-mail și parola contului tău UNiDAYS.
  • Dacă studiezi într-o altă țară, atinge „Nu studiați în România?” și selectează țara sau regiunea unde studiezi, apoi urmează pasul 6.
 8. Pentru universitățile din România, portalul va cere mai apoi să introduci și confirmi adresa de e-mail de la universitate. Introdu-o și confirm-o, apoi atinge Trimiteți e-mailul. Dacă adresa este una corectă, UNiDAYS îți va trimite un e-mail de confirmare în care va trebui să atingi linkul primit.
  • În unele țări s-ar putea să îți fie solicitat să te loghezi pe portalul UNiDAYS. De asemenea, unele universități ar putea să permită verificarea doar dacă ești conectat la rețeaua Wi-Fi a instituției sau introduci o adresă de e-mail academică.
  • Dacă întâmpini probleme de conectare, atinge butonul Asistență UNiDAYS și urmează pașii de pe ecran pentru a lua legătura cu reprezentanții acestui serviciu.
 9. După ce ai confirmat calitatea de student, vei fi redirecționat automat la iTunes pentru a finaliza procesul de înrolare.
 10. Acum, în situația în care te-ai abonat pentru prima oară la Apple Music, atinge opțiunea de încercare gratuită. În caz contrar, atinge Începeți abonamentul de student.
 11. Dacă îți este solicitat, autentifică-te în ID-ul Apple. Dacă nu ai unul, îți poți crea, după cum am menționat în prima parte a acestui tutorial.
  • Aici s-ar putea să îți fie solicitat să validezi informațiile de plată. Reține că dacă ești în perioada de încercare nu vei fi taxat decât după expirarea acestei perioade.
 12. Dacă îți este solicitat, acceptă termenii și condițiile.
 13. Configurează Apple Music alegând genurile și artiștii care îți plac, văzând ceea ce ascultă prietenii tăi și selectând dacă vrei să primești notificări atunci când artiștii favoriți lansează melodii noi.

Abonează-te la Apple Music de pe un telefon cu Android

 1. Descarcă aplicația Apple Music din Magazin Google Play (link direct).
 2. Deschide aplicația tocmai descărcată.
 3. Dacă nu vezi un mesaj de întâmpinare „bun venit la Apple Music”, atinge butonul Pentru dvs. din partea de jos a ecranului.
 4. Atinge Obțineți 3 trei luni în mod gratuit. 
 5. Atinge planul Student și apoi selectează Obțineți 3 luni în mod gratuit sau, după caz, Abonați-vă.
 6. Atinge Verificați eligibilitatea. Se va deschide o nouă fereastră în browser.
 7. Introdu adresa de e-mail personală sau academică (.edu) în câmpul Adresă de e-mail (UNiDAYS va folosi această adresă de e-mail pentru a veifica eligibilutatea ta) și numele universității în câmpul UniversitateAtinge Continuați.
  • În situația în care ai deja un cont UNiDAYS, atinge „Ați confirmat deja cu ajutorul UNiDAYS?” și conectează-te cu adresa de e-mail și parola contului tău UNiDAYS.
  • Dacă studiezi într-o altă țară, atinge „Nu studiați în România?” și selectează țara sau regiunea unde studiezi, apoi urmează pasul 6.
 8. Pentru universitățile din România, portalul va cere mai apoi să introduci și confirmi adresa de e-mail de la universitate. Introdu-o și confirm-o, apoi atinge Trimiteți e-mailul. Dacă adresa este una corectă, UNiDAYS îți va trimite un e-mail de confirmare în care va trebui să atingi linkul primit.
  • În unele țări s-ar putea să îți fie solicitat să te loghezi pe portalul UNiDAYS. De asemenea, unele universități ar putea să permită verificarea doar dacă ești conectat la rețeaua Wi-Fi a instituției sau introduci o adresă de e-mail academică.
  • Dacă întâmpini probleme de conectare, atinge butonul Asistență UNiDAYS și urmează pașii de pe ecran pentru a lua legătura cu reprezentanții acestui serviciu.
 9. După ce ai confirmat calitatea de student, vei fi redirecționat automat către Magazin Google Play. Închide magazinul și deschide aplicația Apple Music.
 10. Acum, în situația în care te-ai abonat pentru prima oară la Apple Music, atinge opțiunea de încercare gratuită. În caz contrar, atinge Începeți abonamentul de student.
 11. Dacă îți este solicitat, introdu contul UNiDAYS și parola asociată acesteia. De asemenea, s-ar putea să fii nevoit să introduci și ID-ul Apple și parola (NU contul folosit pe Google Play Store!).
  • La introducerea ID-ului Apple s-ar putea să îți fie solicitat să validezi informațiile de plată. Reține că dacă ești în perioada de încercare nu vei fi taxat decât după expirarea acestei perioade.
 12. Dacă îți este solicitat, acceptă termenii și condițiile.
 13. Configurează Apple Music alegând genurile și artiștii care îți plac, văzând ceea ce ascultă prietenii tăi și selectând dacă vrei să primești notificări atunci când artiștii favoriți lansează melodii noi.

Abonat la Apple Music

În situația în care ai deja un abonament Apple Music individual, vei putea urma pașii de mai jos pentru a-l schimba într-un abonament de student (din aplicația Muzică de pe iPhone / iPad sau din iTunes, de pe un Mac / PC).

Reține că abonamentul de student va fi activat abia în momentul în care actualul abonament expiră. Aceasta înseamnă că dacă mai ai 20 de zile de abonament individual, de exemplu, abonamentul de student va fi facturat abia peste 21 de zile și va fi reînnoit automat de atunci înainte.

În situația în care ești însă membru într-o familie (via Partajare familială) abonată la Apple Music pentru famile, cel mai recomandat ar fi să rămâi cu abonamentul la care ai deja acces și să nu începi încă unul pentru student.

Totuși, dacă, din varii motive, dorești să modifici abonamentul într-unul de student, trebuie să știi că, în situația în care ești doar membru într-un grup Partajare familială, organizatorul familiei va fi taxat lunar atât pentru abonamentul familial, cât și pentru cel de student. În situația în care, însă, tu ești organizatorul unui grup Partajare Familială și alegi un abonament de Student, ceilalți membri ai grupului vor pierde accesul la Apple Music. Astfel, următoarea dată când vor accesa Apple Music, fiecare dintre ei vor primi opțiunea de a-și face un abonament individual / de student (dacă își fac abonament, iar tu rămâi organizatorul, tot tu vei fi taxat pentru abonamentele lor, iar în final vei ajunge probabil să plătești mai mult decât acum).

Așadar, dacă ești deja abonat la Apple Music și dorești să îți schimbi abonamentul cu unul de student, urmează pașii de mai jos, indiferent de tipul de abonament pe care l-ai avea. Reține că acești pași trebuiesc urmați o singură dată și de pe un singur dispozitiv. Ori dacă alegi să modifici abonamentul de pe iPhone, de exemplu, și mai ai un Mac, iPad și/sau Apple TV eligibil pe lângă, pe acestea din urmă va trebui numai să te conectezi în Apple Music cu același ID Apple de pe care te-ai abonat.

Modificare abonament Apple Music de pe iPhone, iPad și iPod touch

Pentru a accesa abonamentul tău Apple Music, atinge acest link și sari la pasul 6 sau urmează toți pașii de mai jos:

 1. Deschide aplicația Muzică de pe ecranul principal al dispozitivului tău.
 2. Atinge Pentru dvs.
 3. Atinge poza de profil din partea dreaptă sus a ecranului;
 4. Derulează până în partea de jos a paginii de profil și atinge Vizualizați contulÎn situația în care pe dispozitivul acesta nu ai configurat un profil Apple Music, sari până la pasul 4.
 5. Atinge Afișați ID-ul Apple. S-ar putea să îți fie solicitată introducerea parolei ID-ului Apple (și chiar a ID-ului) / scanarea amprentei. Introdu-le / Scanează amprenta și apoi treci la pasul următor (reține că dacă dorești să activezi planul de student pe un alt ID Apple va trebui să ieși din cont și să te conectezi în acel cont).
 6. Derulează în jos până la Abonamente și atinge acest buton.
 7. Dacă ai mai multe abonamente, selectează Apple Music. În caz contrar, vei fi direcționat la Apple Music.
 8. În secțiunea OPȚIUNI, selectează Student (1 lună).
 9. Atinge Verificați eligibilitatea. Se va deschide o nouă fereastră în Safari.
 10. Introdu adresa de e-mail personală sau academică în câmpul Adresă de e-mail (UNiDAYS va folosi această adresă de e-mail pentru a veifica eligibilitatea ta) și numele universității în câmpul UniversitateAtinge Continuați.
  • În situația în care ai deja un cont UNiDAYS, atinge „Ați confirmat deja cu ajutorul UNiDAYS?” și conectează-te cu adresa de e-mail și parola contului tău UNiDAYS.
  • Dacă studiezi într-o altă țară, atinge „Nu studiați în România?” și selectează țara sau regiunea unde studiezi, apoi urmează pasul 6.
 11. Pentru universitățile din România, portalul va cere mai apoi să introduci și confirmi adresa de e-mail de la universitate. Introdu-o și confirm-o, apoi atinge Trimiteți e-mailul. Dacă adresa este una corectă, UNiDAYS îți va trimite un e-mail de confirmare în care va trebui să atingi linkul primit.
  • În unele țări s-ar putea să îți fie solicitat să te loghezi pe portalul UNiDAYS. De asemenea, unele universități ar putea să permită verificarea doar dacă ești conectat la rețeaua Wi-Fi a instituției sau introduci o adresă de e-mail academică.
  • Dacă întâmpini probleme de conectare, atinge butonul Asistență UNiDAYS și urmează pașii de pe ecran pentru a lua legătura cu reprezentanții acestui serviciu.
 12. După ce ai confirmat calitatea de student, pe ecran vei vedea un mesaj care te va întreba Deschideți această pagină în Muzică?” Atinge Deschideți pentru a reveni la aplicația Muzică și continua procesul de înrolare.
 13. Atinge Începeți abonamentul de student.
 14. Dacă îți este solicitat, autentifică-te în ID-ul Apple.
  • Aici s-ar putea să îți fie solicitat să validezi informațiile de plată. Reține că dacă ești în perioada de încercare nu vei fi taxat decât după expirarea acestei perioade.
 15. Dacă îți este solicitat, acceptă termenii și condițiile.

Modificare abonament Apple Music de pe Mac/PC

Pentru a accesa abonamentul tău Apple Music, atinge acest link și sari la pasul 6 sau urmează toți pașii de mai jos:

 1. Deschide aplicația iTunes;itunes 12.2 iconita
 2. Dacă nu ești deja conectat, conectează-te în ID-ul tău Apple din meniul Cont.
 3. Din bara de meniu afișată în partea de sus a ecranului / ferestrei iTunes, selectează Cont > Afișează contul meu;
 4. Autentifică-te în contul Apple unde dorești să modifici abonamentul într-unul de student;
 5. În secțiunea Configurări a paginii Informații cont tocmai deschise, dă clic pe butonul Gestionați din dreptul intrării Abonamente.
 6. Dacă ai mai multe abonamente, selectează Abonamentul Apple Music. În caz contrar, vei fi direcționat la abonamentul Apple Music.
 7. În secțiunea Opțiuni, selectează Student (1 lună) Confirmare obligatorie.
 8. Atinge Verificați eligibilitatea. Se va deschide o nouă fereastră în Safari.
 9. Introdu adresa de e-mail personală sau academică (.edu) în câmpul Adresă de e-mail (UNiDAYS va folosi această adresă de e-mail pentru a veifica eligibilutatea ta) și numele universității în câmpul UniversitateAtinge Continuați.
  • În situația în care ai deja un cont UNiDAYS, atinge „Ați confirmat deja cu ajutorul UNiDAYS?” și conectează-te cu adresa de e-mail și parola contului tău UNiDAYS.
  • Dacă studiezi într-o altă țară, atinge „Nu studiați în România?” și selectează țara sau regiunea unde studiezi, apoi urmează pasul 6.
 10. Pentru universitățile din România, portalul va cere mai apoi să introduci și confirmi adresa de e-mail de la universitate. Introdu-o și confirm-o, apoi atinge Trimiteți e-mailul. Dacă adresa este una corectă, UNiDAYS îți va trimite un e-mail de confirmare în care va trebui să atingi linkul primit.
  • În unele țări s-ar putea să îți fie solicitat să te loghezi pe portalul UNiDAYS. De asemenea, unele universități ar putea să permită verificarea doar dacă ești conectat la rețeaua Wi-Fi a instituției sau introduci o adresă de e-mail academică.
  • Dacă întâmpini probleme de conectare, atinge butonul Asistență UNiDAYS și urmează pașii de pe ecran pentru a lua legătura cu reprezentanții acestui serviciu.
 11. După ce ai confirmat calitatea de student, vei fi redirecționat automat la iTunes pentru a finaliza procesul de înrolare.
 12. Dă clic pe Începeți abonamentul de student.
 13. Dacă îți este solicitat, autentifică-te în ID-ul Apple.
  • Aici s-ar putea să îți fie solicitat să validezi informațiile de plată. Reține că dacă ești în perioada de încercare nu vei fi taxat decât după expirarea acestei perioade.
 14. Dacă îți este solicitat, acceptă termenii și condițiile.

Verificare eligibilitate

La sfârșitul fiecărui an în care ai un abonament Apple Music pentru studenți, Apple îți va solicita să îți confirmi calitatea de student.

Pentru a verifica eligibilitatea de pe un dispozitiv cu iOS (iPhone / iPad / iPod touch), există următoarele posibilități:

Muzică

În timpul perioadei de verificare, s-ar putea să primești un mesaj de atenționare în aplicația Muzică. Acesta te va informa că trebuie să îți confirmi calitatea de student. Pentru a confirma calitatea:

 1. Atinge Verificați eligibilitatea în mesajul primit;
 2. Atinge Mergeți la site-ul web;
 3. Conectează-te pe UNiDAYS în contul folosit pentru activarea abonamentului de student.

După conectarea cu succes pe portalul UNiDAYS sau, după caz, al instituției de învățământ superior la care ești înscris, vei fi direcționat din nou spre Apple Music, unde vei primi un mesaj cum că ai confirmat calitatea de student și vei putea în continuare să beneficiezi de abonamentul Apple Music cu preț redus.

Configurări

Dacă ai ratat mesajul de atenționare sau l-ai ignorat, vei putea să confirmi calitatea de student oricând și din cadrul aplicației Configurări a dispozitivului tău cu iOS. Pentru a face acest lucru:

 1. Deschide aplicația Configurări;
 2. Atinge [numele tău] din partea de sus a ecranului;
 3. Selectează iTunes și App Store;
 4. Atinge ID Apple;
 5. Selectează Vizualizați ID-ul Apple și introdu parola;
 6. Atinge Abonamente și, dacă este necesar, atinge abonamentul Apple Music;
 7. Atinge „Confirmați calitatea de student.”
 8. Vei fi redirecționat către UNiDAYS, unde va trebui să te conectezi în contul folosit pentru activarea abonamentului de student.

După conectarea cu succes pe portalul UNiDAYS sau, după caz, al instituției de învățământ superior la care ești înscris, vei fi direcționat din nou spre Apple Music, unde vei primi un mesaj cum că ai confirmat calitatea de student și vei putea în continuare să beneficiezi de abonamentul Apple Music cu preț redus.

În situația în care nu mai ești un student sau ai finalizat cele 48 de luni ale abonamentului pentru studenți, abonamentul tău Apple Music va fi transformat automat într-unul individual. Totuși, s-ar putea ca Apple Music să îți ceară confirmarea calității de student chiar și după ce nu mai ești student sau ai încheiat cele 48 de luni de abonament. În această situație, va trebui să atingi butonul Nu mai sunt student, iar serviciul de streaming muzical nu-ți va mai cere vreodată să confirmi calitatea de student.

Ai și alte întrebări?

Dacă a rămas ceva neclar sau am omis vreun aspect, te rugăm să ne lași un comentariu mai jos în această pagină sau un mesaj pe forum.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

5 COMENTARII

 1. cum fac rost de emailul personal de la universitate? iar asistența celor de la unidays nu este valabilă pentru țara noastră..

 2. Mi se pare normal sa beneficiem și noi de toate lucrurile bune de care beneficiază utilizatorii Apple din State. Pana la urma și noi dam bani

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum se elimina un iPhone / iPad blocat in iCloud de pe contul vechiului proprietar pentru a putea fi folosit din nou – Tutorial

Functia Blocare activare - pe care am descris-o in cadrul acestui tutorial - a fost introdusa de...

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.