Apple le oferă studenților discount de 50% la abonamentele Apple Music… dar nu și în România

1
768

La câteva zile după ce au apărut pe Internet informații potrivit cărora Apple Music va suferi modificări importante din vară, compania Apple a lansat un nou tip de abonament pentru al său serviciu de muzică la cerere în încercarea de a crește numărul de abonați și de a-l face mai atractiv în fața competitorilor. Potrivit TechCrunch, gigantul american a introdus un plan Apple Music pentru stundenți, care va oferi o reducere de 50% tuturor celor care sunt înscriși la universitățile și colegiile eligibile.

În momentul de față, studenții din SUA, Germania, Danemarca, Irlanda, Regatul Unit al Marii Britanii, Australia și Noua Zeelandă pot beneficia de abonamente Apple Music individuale la jumătate de preț față de cele standard. Astfel, un student din SUA va plăti pe abonamentul Apple Music 4,99 $ lună și nu 9,99 $ ca și până acum.

Reducerea abonamentului va fi oferită studenților timp de până la 4 ani de la înscriere, și poate fi întreruptă. Cu alte cuvinte, un student care face pauză între semestre poate să solicite din nou un abonament de student Apple Music în momentul în care va reveni la școală. Mai mult, cei care sunt înscriși la Master vor putea să ceară și ei un abonament de student, întrucât el este adresat tuturor celor care sunt la colegiu sau universitate, indiferent de an.

Planul de student Apple Music va fi disponibil începând de astăzi atât pentru abonații noi, cât și pentru cei existenți. Ei vor putea să se înscrie, respectiv să își modifice planul de membru din iTunes sau din aplicația Muzică (Apple Music) de pe dispozitivele iOS și Android.

În plus, Apple a anunțat că lucrează cu un furnizor de top de programe de verificare a studenților, UNiDAY, pentru a se asigura că cei care se înscriu pe Apple Music ca fiind studenți sunt într-adevăr înscriși la una dintre instituțiile de învățământ superior participante.

Din păcate, pentru studenții din România nu există în momentul de față abonamentul cu reducere, așa că ei vor trebui să plătească abonamentele individuale la preț întreg, respectiv 4,99 € / lună. Și chiar dacă abonamentele la noi au prețuri mult mai mici decât în SUA, de exemplu, nu este tocmai corect ca din cele peste 100 de țări în care Apple Music este disponibil, facilitatea să fie disponibilă doar pentru unele state mai „privilegiate”.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.