WhatsApp 2.18.22 pentru iPhone a fost lansat – iată ce noutăți aduce

0
679

Populara aplicație de mesaje și apelare WhatsApp Messenger a fost actualizată la începutul săptămânii în curs cu noi caracteristici importante pentru utilizatorii de iPhone.

Potrivit companiei dezvoltatoare, WhatsApp 2.18.22 vine, în primul rând, cu posibilitatea de a comuta rapid între apelurile audio și cele video. Utilizatorii vor observa un buton video atât în înterfața de apel audio, cât și în cea de apel video.

Atingând noul buton din interfața de apel audio, vei solicita interlocutorului să transformi apelul într-unul video. Atingând acest buton din interfața de apel video, în schimb, vei anula camera, astfel încât numai tu vei putea să vezi persoana cu care vorbești (și invers). În situația în care ambii veți anula camera, apelul va fi transferat automat într-unul audio pe care, dacă doriți, îl veți putea transforma din nou într-unul video (și tot așa).

Reține că noua opțiune poate fi utilizată numai în cadrul apelurilor efectuate între dispozitive care au aplicația WhatsApp actualizată la ultima versiune.

Separat de comutarea între cele două tipuri de apeluri, utilizatorii de WhatsApp vor vedea de acum un buton „@” în conversațiile în grup atunci când există răspunsuri necitite la mesaje de-ale lor ori au fost menționați. Atingând acest buton, ei vor sări automat la mesajele necitite care îi privesc.

Actualizarea la versiunea 2.18.22 a aplicației WhatsApp Messenger poate fi efectuată de către toți utilizatorii de iPhone (cu iOS 7.0 sau ulterior) din App Store > Actualizări.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.