La câteva zile după ce au apărut pe Internet primele informații cum că Apple va lansa săptămâna viitoare noi produse, astăzi avem parte de o primă confirmare și detalii despre ce va lansa gigantul american peste doar câteva zile.

Mac Otakara scrie că mai mulți analiști japonezi au afirmat în ultimele zile că a doua generație de iPad Pro cu afișaj de 9,7 inchi va fi anunțată chiar săptămâna viitoare și nu va veni cu cine știe ce noutăți. Predicțiile acestora ar avea la bază informații venite din lanțul de furnizori al Apple și lipsa programării unei conferințe de către compania americană.

Și cum Apple trimite invitații jurnaliștilor cu cel puțin 10 zile înainte de data la care sunt programate conferințele sale viitoare, putem presupune că, dacă informațiile analiștilor sunt corecte, așa-numitul iPad Pro 2 ar putea fi anunțat de compania din Cupertino printr-un comunicat de presă și nu în cadrul unui eveniment media. Un astfel de anunț nu ar fi deloc surprinzător în condițiile în care zvonurile de până acum nu arată că noua tabletă cu afișaj de 9,7 inchi ar avea cine știe ce noutăți față de generația actuală. În articolul lor, Mac Otakara menționează că noul iPad Pro va avea procesor Apple A10X (puțin mai bun decât cel din iPhone 7 și iPhone 7 Plus).

Deocamdată nu știm dacă iPad Pro 2 de 9,7 inchi la care fac referire analiștii citați de blogul japonez este de fapt acel iPad de 9,7 inchi „ieftin” la care s-a tot făcut referire în ultimele luni sau dacă el va permite companiei Apple să reducă prețul actualului iPad Pro și/sau chiar iPad Air 2.

Alături de un nou iPad de 9,7 inchi, zvonurile de până acum au sugerat că Apple va lansa în primăvara acestui an și alte produse, printre care se numără un iPad complet nou, cu ecran de 10,5 inchi, iPad Pro 2 de 12,9 inchi, iPhone SE de 128GB, iPhone 7 pe culoarea roșie și nu numai. Deși au informat în trecut cu privire la o parte dintre produsele mai sus menționate, Mac Otakara nu spun nimic acum despre lansarea lor, ceea ce înseamnă că ele nu vor sosi săptămâna viitoare, ci, eventual, la o dată ulterioară. Să nu uităm totuși că mai multe informații apărute până în prezent au sugerat posibilitatea ca Apple să prezinte noile produse în cadrul unui eveniment media organizat cu ocazia inaugurării Apple Park (ele au fost dezmințite oarecum de un clip video postat astăzi, care arată că Apple Park nu este nicidecum gata de a găzdui evenimente media).

Așadar, iPad Pro 2 de 9,7 inchi ar putea fi măcar unul dintre produsele pe care Apple le va anunța săptămâna viitoare. În momentul în care anunțul va fi făcut, cu siguranță veți afla de pe iTutorial.ro toate noutățile pe care le aduce.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.